Navigacija
Lista poslednjih: 16, 32, 64, 128 poruka.

Izvod funkcije ? Pa jos parcijalni ??

[es] :: .NET :: Izvod funkcije ? Pa jos parcijalni ??

[ Pregleda: 4360 | Odgovora: 2 ] > FB > Twit

Postavi temu Odgovori

Autor

Pretraga teme: Traži
Markiranje Štampanje RSS

dr.AgOlO
Milan D.
MunZe

Član broj: 16417
Poruke: 95
*.vdial.verat.net.



Profil

icon Izvod funkcije ? Pa jos parcijalni ??15.12.2004. u 20:09 - pre 206 meseci
Znaci potrebno je izracunati izvod po nekoj promenljivoj neke f-je.
Kapiram da postoje neki parseri za to kao npr. expression parser ali problem je sto ne mogu da nadjem ni jedan. Potreban mi je za C#.

Poz.
 
Odgovor na temu

jablan

Član broj: 8286
Poruke: 4541



+709 Profil

icon Re: Izvod funkcije ? Pa jos parcijalni ??16.12.2004. u 08:22 - pre 206 meseci
Ja sam pre 6 godina napravio jedan, ima parsiranje, izvođenje, ima i više nego što ti treba: posle cele izraze stavlja u neke matrice pa onda mulja nešto sa njima, ali je pisan u C++-u, mogu probati da ga nađem, pa da ga okačim. Nije industrial quality, ali možeš iz njega da pokapiraš kako se radi.
 
Odgovor na temu

m.petrovic
Milan Petrovic
Atina

Član broj: 41002
Poruke: 122
*.nat-pool.bgd.sbb.co.yu.



+2 Profil

icon Re: Izvod funkcije ? Pa jos parcijalni ??18.12.2004. u 00:21 - pre 206 meseci
Po meni, jedan od najboljih parsera za C# mozes naci na:

http://www.cdrnet.net/projects/nmath

Jako lepo odradjen...
Never argue with an idiot. They
will drag you down to their level, then
beat you with
experience.


Milan
Petrovic | Blog
 
Odgovor na temu

[es] :: .NET :: Izvod funkcije ? Pa jos parcijalni ??

[ Pregleda: 4360 | Odgovora: 2 ] > FB > Twit

Postavi temu Odgovori

Navigacija
Lista poslednjih: 16, 32, 64, 128 poruka.