Navigacija
Lista poslednjih: 16, 32, 64, 128 poruka.

VC++ default libraries

[es] :: C/C++ programiranje :: VC++ default libraries

[ Pregleda: 4077 | Odgovora: 6 ] > FB > Twit

Postavi temu Odgovori

Autor

Pretraga teme: Traži
Markiranje Štampanje RSS

Predrag Damnjanovic
Predrag Damnjanovic
Nis, Srbija

Član broj: 141
Poruke: 1305
*.bankerinter.net

Sajt: www.mycity.rs


+1 Profil

icon VC++ default libraries12.04.2002. u 21:21 - pre 233 meseci
VC++ po defaultu linkuje opengl32.lib, a ja necu da ga linkuje (hocu da mi linkuje MesaGL.lib umesto njega)!
Kad mu iskljucim 'default libraries' (to je opcija), on iskljuci jos neke lib-ove, pa dobijam ove greske:

myengine.obj : error LNK2001: unresolved external symbol __fltused
myengine.obj : error LNK2001: unresolved external symbol _free
myengine.obj : error LNK2001: unresolved external symbol _fread
myengine.obj : error LNK2001: unresolved external symbol _malloc
myengine.obj : error LNK2001: unresolved external symbol _fclose
myengine.obj : error LNK2001: unresolved external symbol _fseek
myengine.obj : error LNK2001: unresolved external symbol _fopen
myengine.obj : error LNK2001: unresolved external symbol __ftol
myengine.obj : error LNK2001: unresolved external symbol _strncpy
myengine.obj : error LNK2001: unresolved external symbol _fgets
myengine.obj : error LNK2001: unresolved external symbol _rewind
myengine.obj : error LNK2001: unresolved external symbol _sprintf
myengine.obj : error LNK2001: unresolved external symbol _time
myengine.obj : error LNK2001: unresolved external symbol _exit


Zna li neko koji je ovo lib iskljucio, ili zna li neko kako moze da mu se edituje ta lista 'default library'-a ?
 
Odgovor na temu

alex
Aleksandar Radulovic
Senior Software Engineer, Spotify
Stockholm, Sweden

Član broj: 71
Poruke: 2194
*.du.heimsnet.is

Jabber: alex@a13x.info
ICQ: -1
Sajt: www.a13x.info


+1 Profil

icon Re: VC++ default libraries12.04.2002. u 23:11 - pre 233 meseci
Opet vezano za podesavanja projekta - u Link tab-u iskljuci linkovanje default biblioteka.
Alex: My favorite site is http://localhost/
R.J. Oppenheimer: "I am become death, destroyer of worlds" (1945 AD)
tweet.13x ||
linkedin.13x
 
Odgovor na temu

leka
Dejan Lekić
senior software engineer, 3Developers
Ltd.
London, UK

Član broj: 234
Poruke: 2534
*.telia.com

Sajt: dejan.lekic.org


+2 Profil

icon Re: VC++ default libraries13.04.2002. u 01:05 - pre 233 meseci
Ne vezano za ovo što je rekao Zaštita... Kad je VC++ u pitanju, CL rulz! :)
Dejan Lekic
software engineer, MySQL/PgSQL DBA, sysadmin
 
Odgovor na temu

Ivan Dimkovic

Administrator
Član broj: 13
Poruke: 16161
*.verat.net



+6964 Profil

icon Re: VC++ default libraries13.04.2002. u 01:07 - pre 233 meseci
Ili to, ili dodaj libc.lib / libcmt.lib / msvcrt.lib - u zavisnosti koju CRT biblioteku koristis.

DigiCortex (ex. SpikeFun) - Cortical Neural Network Simulator:
http://www.digicortex.net/node/1
Demo Videos: http://www.digicortex.net/node/17
Gallery: http://www.digicortex.net/node/25
 
Odgovor na temu

Predrag Damnjanovic
Predrag Damnjanovic
Nis, Srbija

Član broj: 141
Poruke: 1305
*.bankerinter.net

Sajt: www.mycity.rs


+1 Profil

icon Re: VC++ default libraries13.04.2002. u 13:21 - pre 233 meseci
Citat:
alex:
Opet vezano za podesavanja projekta - u Link tab-u iskljuci linkovanje default biblioteka.

Citaj malo pazljivo, to sam vec uradio
 
Odgovor na temu

Predrag Damnjanovic
Predrag Damnjanovic
Nis, Srbija

Član broj: 141
Poruke: 1305
*.bankerinter.net

Sajt: www.mycity.rs


+1 Profil

icon Re: VC++ default libraries13.04.2002. u 13:48 - pre 233 meseci
Ivane, ono sa libc.lib resilo problem.
Ali, ista stvar se desava, sto se tice opengl-a...
Ekran samo treperi kao sojka, i uopste nema nikakvih iscrtavanja, cak i ne obrise ekran...
Moracu da vidim na netu sta moze da bude ovo...
 
Odgovor na temu

Predrag Damnjanovic
Predrag Damnjanovic
Nis, Srbija

Član broj: 141
Poruke: 1305
*.bankerinter.net

Sajt: www.mycity.rs


+1 Profil

icon Re: VC++ default libraries13.04.2002. u 14:42 - pre 233 meseci
Evo proradilo je kad sam iskompajlirao i glut.
Ali, FPS mi je 2 :), softverski ga renderuje.
Cudno...
 
Odgovor na temu

[es] :: C/C++ programiranje :: VC++ default libraries

[ Pregleda: 4077 | Odgovora: 6 ] > FB > Twit

Postavi temu Odgovori

Navigacija
Lista poslednjih: 16, 32, 64, 128 poruka.