Navigacija
Lista poslednjih: 16, 32, 64, 128 poruka.

Prelamanje u tabeli

[es] :: Web dizajn i CSS :: Prelamanje u tabeli

[ Pregleda: 3731 | Odgovora: 5 ] > FB > Twit

Postavi temu Odgovori

Autor

Pretraga teme: Traži
Markiranje Štampanje RSS

Zoran Rašković
Serbia

Član broj: 95
Poruke: 1360
*.ftl.fdn.com



+1 Profil

icon Prelamanje u tabeli09.04.2002. u 21:45 - pre 240 meseci
Naime, da li postoji neko resenje za onaj vecni problem oko prelamanja nekog dugackog texta u tabeli... Npr kada bih sada uzeo i poceo da pisem slova bez razmaka uopste, tabela se ne bi prelamal, i to bi zeznulo output u tabeli samo tako.

Ima li resenja?
 
Odgovor na temu

01011011
Avanade
CHICAGO, USA

Član broj: 561
Poruke: 2341
*.cisit.calumet.purdue.edu

ICQ: 45747235
Sajt: www.snailtrail.net


+2 Profil

icon Re: Prelamanje u tabeli09.04.2002. u 23:27 - pre 240 meseci
Zoki daj primer..
 
Odgovor na temu

Mihailo
Mihailo Đorić

Član broj: 1016
Poruke: 2875
*.verat.net



+1 Profil

icon Re: Prelamanje u tabeli09.04.2002. u 23:54 - pre 240 meseci
Proveri kroz serverski kod koliko ima karaktera između praznina pa seckaj taj tekst kroz petlju.
Nisam probao, mada ne bi trebalo da je komplikovano :)
 
Odgovor na temu

Toni
Dorćol, Beograd

Član broj: 15
Poruke: 654
*.verat.net

Jabber: toni@elitesecurity.org
ICQ: 16451419
Sajt: egoideas.com


Profil

icon Re: Prelamanje u tabeli10.04.2002. u 02:28 - pre 240 meseci
Citat:
01011011:
Zoki daj primer..

wwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwww

recimo
Jel potpis treba pisanim ili štampanim slovima?
_________________________________________
dizajnzona.com
netizenfaction.com
egoideas.com
levodesno.com
 
Odgovor na temu

Zoran Rašković
Serbia

Član broj: 95
Poruke: 1360
*.vis.clearwire-dns.net.



+1 Profil

icon Re: Prelamanje u tabeli10.04.2002. u 07:00 - pre 240 meseci
eto :)
 
Odgovor na temu

bluesman

Član broj: 4505
Poruke: 1895
*.ptt.yu.



+1 Profil

icon Re: Prelamanje u tabeli04.01.2005. u 02:35 - pre 207 meseci
Evo jednostanvog PHP primera, moze ovo da se napise i u JavaScript-u

Code:

function prevent_flood($string, $len = '30')
{
    if (empty($string))
        return trim($string);

    $split_array = preg_split('/\s+/',$string);
    if ($len < 10)
        $len = 10;

    $ret = array();
    foreach ($split_array as $str) {
        if (strlen($str) > $len)
            $ret[] = substr ($str, 0,$len)."...";
        else 
            $ret[] = $str;
    }
    return implode(" ", $ret);
}

Goran Pilipović fka bluesman
 
Odgovor na temu

[es] :: Web dizajn i CSS :: Prelamanje u tabeli

[ Pregleda: 3731 | Odgovora: 5 ] > FB > Twit

Postavi temu Odgovori

Navigacija
Lista poslednjih: 16, 32, 64, 128 poruka.