Citat:
zastita:
A ako vam merak da me zafrkavate, slobodno, ne ljutim se :), jer stvarno
Mislim da bi trebalo da zna da je skoro svako tvoje pitanje kao izvueno iz C FAQ-a. Hou da kaem, zbog toga izgleda kao da ovde pokuava da uradi jednu od sledee dve stvari:
1. Mrzi te da proita FAQ i vidi kako su ljudi reavali probleme koji te mue, pa ak i neke na koje tek treba da naleti.
ili
2. Proitao si C FAQ a dovoljno si zaludan da ide po stavkama i postavlja ih kao pitanja na forumu.
Dakle, vrlo lako moe da se zakljui da zafrkava narod po forumu pa se ne bih iznenadio da ti na tako neto ljudi uzvrate zafrkancijom.
A to se knjige tie, bez obzira da li si itao ili ne, ako ve misli da naui C i bude produktivan programer, uzmi kupi neku dobru C knjiicu. Znam da nije lako prvo pronai stvarno dobru knjigu a potom je i platiti jer jebiga kriza je i sve to, ali to je zaista jedini nain.
Ako dozvoljava da ti preporuim odlinu i jeftinu knjigu za uenje C-a onda je to knjiga Lasla Krausa, "Programski jezik C sa reenim zadacima" u izdanju Elektrotehnikog fakulteta u Beogradu koja se moe kupiti u skriptarnici ETF-a (izdaju je i neki poznati izdavai ali njih neu ovde da reklamiram :) ).
Znam da e neko odmah da mi skoi za vrat ali jo uvek sam ubeen da je po odnosu cena/performanse ovo knjiga koja stoji rame uz rame sa K&R-om kog nije ba jednostavno pronai u YU.
f.