Navigacija
Lista poslednjih: 16, 32, 64, 128 poruka.

Problem - pitanje!

[es] :: PHP :: Problem - pitanje!

[ Pregleda: 2218 | Odgovora: 2 ] > FB > Twit

Postavi temu Odgovori

Autor

Pretraga teme: Traži
Markiranje Štampanje RSS

set_X

Član broj: 32954
Poruke: 675
62.108.97.*



Profil

icon Problem - pitanje!14.11.2004. u 16:35 - pre 205 meseci
Sad radim na sajtu upload fajlova. I to je ok.

Ali kako kad se fajl uploaduje , da se automatski proveri velicina fajla i ako je fajl veci nego sto je podeseno u admin panelu da se pojavi greska. A je sve ok i fajl se uploaduje , kako da se automatski ime fajla doda u php fajl na listi.

Znaci , ako je neko uploadovao fajl i dodao se u php fajlu ovako :

$fajl1 = "ime_fajla";

Kako kad ubacim drugi fajl da se doda automatski sledeci broj , u ovom slucaju 2 ??
 
Odgovor na temu

dr ZiDoo
Banja Luka

Član broj: 189
Poruke: 1728
*.teleklik.net.

Jabber: ZiDoo@elitesecurity.org
ICQ: 299539598
Sajt: zidoo.geek.rs.ba


Profil

icon Re: Problem - pitanje!14.11.2004. u 18:06 - pre 205 meseci
Ono da si samo malo proguglo naso bi 1 000 000 000 skirpti za upload fajla.

Al kada sam vec konektovan da ti velim: probaj sa funkcijama filesize ?
tu nema kašike....
 
Odgovor na temu

set_X

Član broj: 32954
Poruke: 675
62.108.97.*



Profil

icon Re: Problem - pitanje!14.11.2004. u 18:24 - pre 205 meseci
Ovako radim svoj sajt , tako da necu tudje skripte.

Znam ja da bi nasao.

Ali eto dobro si me podsetio na funkciju filesize. To sam ranije koristio.

Ali kako da se doda na listu , to mi je problem.
 
Odgovor na temu

[es] :: PHP :: Problem - pitanje!

[ Pregleda: 2218 | Odgovora: 2 ] > FB > Twit

Postavi temu Odgovori

Navigacija
Lista poslednjih: 16, 32, 64, 128 poruka.