Navigacija
Lista poslednjih: 16, 32, 64, 128 poruka.

Import funkcije iz DLL

[es] :: C/C++ programiranje :: Import funkcije iz DLL

[ Pregleda: 2517 | Odgovora: 3 ] > FB > Twit

Postavi temu Odgovori

Autor

Pretraga teme: Traži
Markiranje Štampanje RSS

nbeograd
Goran Blecic
Beograd

Član broj: 36881
Poruke: 9
195.252.86.*



Profil

icon Import funkcije iz DLL07.11.2004. u 12:14 - pre 236 meseci
Kako da u Visual C++ (MFC) aplikaciji upotrebim funkciju koja je
u DLL fajlu napisana za C#?

Hvala
 
Odgovor na temu

Dragi Tata
Malo ispod Kanade

Član broj: 1958
Poruke: 3906
*.bos.east.verizon.net.



+6 Profil

icon Re: Import funkcije iz DLL07.11.2004. u 14:52 - pre 236 meseci
Citat:
nbeograd: funkciju koja je
u DLL fajlu napisana za C#?


Šta ovo znači? Da li je DLL napisan u C#-u (.NET komponenta)?
 
Odgovor na temu

nbeograd
Goran Blecic
Beograd

Član broj: 36881
Poruke: 9
195.252.86.*



Profil

icon Re: Import funkcije iz DLL07.11.2004. u 15:18 - pre 236 meseci
Da, izvinjavam se , DLL je napisan u C#.
 
Odgovor na temu

Dragi Tata
Malo ispod Kanade

Član broj: 1958
Poruke: 3906
*.bos.east.verizon.net.



+6 Profil

icon Re: Import funkcije iz DLL07.11.2004. u 16:31 - pre 236 meseci
Onda ćeš morati da koristiš Managed Extensions for C++. Pogledaj

http://msdn.microsoft.com/libr...vcmex/html/vcconMCOverview.asp



 
Odgovor na temu

[es] :: C/C++ programiranje :: Import funkcije iz DLL

[ Pregleda: 2517 | Odgovora: 3 ] > FB > Twit

Postavi temu Odgovori

Navigacija
Lista poslednjih: 16, 32, 64, 128 poruka.