Navigacija
Lista poslednjih: 16, 32, 64, 128 poruka.

Instalacija smartija - nista ne razumem!

[es] :: PHP :: Smarty template engine :: Instalacija smartija - nista ne razumem!

[ Pregleda: 3569 | Odgovora: 3 ] > FB > Twit

Postavi temu Odgovori

Autor

Pretraga teme: Traži
Markiranje Štampanje RSS

gzox
Novi Sad

Član broj: 20999
Poruke: 43
*.dialup.neobee.net.



Profil

icon Instalacija smartija - nista ne razumem!26.10.2004. u 08:59 - pre 205 meseci
Citam na engleskom uputstvo, ali mi nista nije jasno.

Treba da formiram neke direktorijume ali ne znam gde!

Treba da editujem php.ini fajl ali ne znam sta!

Treba da startujem smarti i da radim sa njima, ali ne znam kako!


Molim vas pomoc!
 
Odgovor na temu

u_m
Urukalo Milan
PH

Član broj: 18631
Poruke: 889
*.wireless.org.yu.

ICQ: 32554731
Sajt: https://milan.urukalo.com


Profil

icon Re: Instalacija smartija - nista ne razumem!26.10.2004. u 09:31 - pre 205 meseci
Citat:
gzox: Citam na engleskom uputstvo, ali mi nista nije jasno.

Treba da formiram neke direktorijume ali ne znam gde!

Treba da editujem php.ini fajl ali ne znam sta!


ja sve to gore znam, ali ne i ovo dolje, a vec se dugo bavim php-om i zelio bih da probam


Citat:


Treba da startujem smarti i da radim sa njima, ali ne znam kako!


Molim vas pomoc!

#include <music.h>
#include <beer.h>
#include <girls.h>
main(){ run(partytime);}
---------
Moj licni sajt
Moj wap sajt--offline
 
Odgovor na temu

Ilija Studen
Novi Sad

Član broj: 3864
Poruke: 859
*.ftn.ns.ac.yu.

Sajt: www.activecollab.com


+1 Profil

icon Re: Instalacija smartija - nista ne razumem!26.10.2004. u 12:11 - pre 205 meseci
Smarty je PHP klasa. Znaci sve što je u lib direktorijumu kopiraš u direktorijum svog projekta (biraš koji, ne mora biti ništa specijalno). Onda uradiš include fajla Smarty.class.php (koji si kopirao). I to bi trebalo da je to...

Samo što treba da omogućiš Smartyju da piše u folder gde hoćeš da smeštaš kompajlirane template. Kažeš Smartyju koji je to folder tako što podesiš $compile_dir svojstvo.

BTW: Koliko ja znam, ne treba da čačkaš ništa u php.ini da bi Smarty radio...
http://www.activecollab.com - Alat za upravljanje projektima
 
Odgovor na temu

Zlatiborac
Vladimir
Zlatibor

Član broj: 5397
Poruke: 117
213.244.197.*

Sajt: www.dphotonews.com


Profil

icon Re: Instalacija smartija - nista ne razumem!28.10.2004. u 15:25 - pre 205 meseci
I ja sam imao problema ali malo sam shvrljao i nashao ovo upustvo.,., mislim da ce ti pomoci kao i meni

http://smarty.incutio.com/?pag...uentlyAskedQuestions#install-2
Sajt sa dnevnim vestima vezanim za fotografiju, foto aparate i obradu slika
[url]http://www.dphotonews.com[/url]
 
Odgovor na temu

[es] :: PHP :: Smarty template engine :: Instalacija smartija - nista ne razumem!

[ Pregleda: 3569 | Odgovora: 3 ] > FB > Twit

Postavi temu Odgovori

Navigacija
Lista poslednjih: 16, 32, 64, 128 poruka.