T.O.W Raketa je raketa kojom se gadjaju zemaljski ciljevi - a ne ciljevi u vazduhu - Ja sam pricao o verziji za Zemlja Vazduh borbu - tacnije "odbranu". Takvih hammera nisam vidjao mnogo kao 3d modele - a ove ostale - pa ..... nebitno je.
Inace ako vec radis po nekoj slici - a tako bi valjda trebalo da bude - onda je prikazi, pa da vidimo da li si ono sto si uradio dobro uradio. Ako radis po vise slika - napravi kompilaciju pa je opet okaci - da imamo u odnosu na sta da uporedjujemo (ovo je stvar koja postoji, pa se lako daju uporediti model i stvarnost)
Sto se tice mojih komentara - ja sam rekao sta mi smeta - Gledam ono sto vidim i kazem ono sto mi smeta - Ti se potrudi pa to sto pre zavrsi - a onda cu ti reci opet sta mi smeta - valjda je to ideja ove teme - da cujes sta ljudi misle i da shodno svom razmisljanju to primenis ili ne. Sa druge strane (mozda gresim) nisi trebao da izlazes model ako je u tako ranoj fazi rada - da ne bi dobijao takve komentare - Da si to zavrsio, a da si zaboravio antenu - pa rekao bih ti - e to si zaboravio - (ako bih se toga setio) Vrlo je prosto - ono sto vide ljudu ce da komentarisu - Nemoj ih ogranicavati da ti kazu sta misle -
To bi bilo kao kad bi ti neko rekao da nisi stavio neke stvari nazad na dzipu, koje bi mozda trebalo da se nadju tu a onda dodje komentar - komentarisite ono sto je uradjeno - a ne ono sto nije. Meni to nema smisla - Ja sam izlozio nesto i zelim da cujem sve komentare i kritike koje mogu biti i pohvalne i pokudne - (pitanje je samo odabrati pravi trenutak za prezentovanje - tacnije izlaganje projekta)
Da budem iskren - uvek sam bio kritican, a to ocekujem i od drugih - jedino tako se dobija kvalitet - pa izvolite - ima tema gde sam ja trazio komentare na moje radove - pa ako neko ima neku "konstruktivnu" kritiku - izvolite.
Da se vratimo temi - Komentari ostaju - a gde su nove slike?