Mislim da ste otisli predaleko sa upozorenjima (filmil: veze izmedju objekata - serijalizacija :) jer je ocigledno da ovo coveku treba za pravljenje proste sitne bazice sa nekim podacima... znaci za trivijalnu stvar. Kao sto je rekao na pocetku, ima jednu jedinu tabelu sa par kolona. Svaki red sadrzi informacije iz objekta koji je tipa neke strukture (pretpostavka)... recimo struct Person. E sada, jedino na sta je (prema mom misljenju) trebalo upozoriti sto vec jeste uradio yooyo je da u toj strukturi, ako zeli da stvar odradi jednostavno nema pokazivaca. Khm, kako onda da imamo stringove tu? Predlazem da malo analiziras podatke koje ces imati u fajlu i onda ces otprilike znati u kojem redu velicine su ti stringovi, onda odredi neki razumni maksimum i u strukturi umesto char* imaj char[DUZINA] ... To je sve, sa ovim na umu mozes direktno koristiti yooyo-ov predlozeni kod.
Da se razumemo ja ne kazem da filmil nije u pravu - serijalizacija je strava stvar, ali mislim da to za ovaj problem ne mora da bude pravo resenje. :)
Dejan Lekic
software engineer, MySQL/PgSQL DBA, sysadmin