Citat:
NenadS: ... koristim sezamov flat preko smina vise od godinu dana i nikakvih vecih problema nije bilo, a mesecno trosim izmedju 300 i 400 sati...
Iz Nisa?
Citat:
NenadS: Mozes li da mi pojasnis na sta si mislio kada si ovo napisao...
Pokusacu "ukratko" :)
U periodu koji sam naveo, moguce je uspostaviti vezu tek nakon ~10-ak pokusaja (wvdial je naravno podesen da poziva broj 20 puta), kada se najzad i uspostavi veza treba prionuti na "rad" odmah, jer su sanse da se veza nece prekinuti nakon ~2 min. minimalne. Najcesce nije moguce ni postu prevuci (zavisi od broja i velicine poruka na serveru), odnosno najcesce se prevuce nekoliko poruka medjutim veza se prekine i kako klijent nije prevukao sve poruke pa samim tim nije ni poslao komandu "POP" serveru da obrise poruke, nakon sledeceg pokusaja sve poruke se ponovo prevlace, zanimljiva rekurzija za dokone.
Do sada nisu postojali problemi sa centralom, odnosno prethodnim provajderima, medjutim ipak sam pokusao (s istim nalogom) i kod nekoliko prijatelja. Situacija je bila skoro potpuno ista.
Inace i ja koristim usluge "SezamPro-a" relativno (zacudjujuce) dugo. Prva dva (inicjalna) meseca navedeni problemi nisu bili toliko izrazeni, od narednog meseca je pocelo da se pogorsava i od tada se do sada, stalno najavljuju (kako je barem pisalo u odgovorima nihove podrske) "izvesni radovi" kako bi se otklonili problemi. Nakon toga su mi predlozili da napravim novi nalog pri produzenju pretplate, sto nije dalo nikakvih rezultata na bolje. Sledeceg meseca su me zamolili da im 5 dana dana svakodnevno saljem izvestaj o uspostavljanju veze (duzina trajanja i brzina) kako bi oni sacinili izvestaj koji bi onda prosledili "Telekom-u", jer kako i sami priznaju, veliki broj korisnika iz Nisa ima problema sa uspostavljanjem stabilne veze. Nakon toga su mi, kao nadonkadu za ulozeni "trud" produzili pretplatu za jos mesec dana, veza u navedenom periodu (~10.00h do ~1.00h) je i dalje bila izuzetno losa, medjutim opet su najavili da ce "izvesni radovi" (najzad) biti izvrseni, valjda kao odgovor na predjasnji izvestaj "Telekom-u", nekoliko dana pre isteka moje pretplate kod njih. Smatrajuci da ipak nisu postavljali telefonske vodove od Beograda do Nisa, i da su "izvesni radovi" vec trebali da budu okoncani, opet sam naseo, i za mesec dana ponovo produzio pretplatu.
Veza naravno, nije bila nista bolja nego pre famoznih "radova".
Ipak, kako se kod njih, nakon 5 "iskoriscenih" kartica jedna dobija na poklon, produzio sam pretplatu po poslednji put (nakon toga verovatno prelazak na Verat-SMIN ili povratak na PTT-ov provajder, usluge Banker ISP-a, ako i dalje imaju kojeficijente "obracunavanja" provedenog vremena na mrezi kao pre godinu dana, iz principa necu da koristim).
I dok "cekam" da istekne pretplata, mogu "zadovoljno" da konstatujem da je najzad (i onda kada su mi na ime "nadoknade" produzili preplatu) odnos kvalitet/cena zaista "primeren".