Navigacija
Lista poslednjih: 16, 32, 64, 128 poruka.

JBuilder7 i Visual J++

[es] :: Java :: JBuilder7 i Visual J++

[ Pregleda: 1808 | Odgovora: 2 ] > FB > Twit

Postavi temu Odgovori

Autor

Pretraga teme: Traži
Markiranje Štampanje RSS

Nikola86
Nikola Vranic
Stara Pazova

Član broj: 21379
Poruke: 40
*.ptt.yu



Profil

icon JBuilder7 i Visual J++27.09.2004. u 22:16 - pre 207 meseci
Moj problem je sledeci: u Visual J++ sam napravio aplikaciju koja koristi klase i dll fajlove koji nepostoje u JBuilderu a tipicne su za J++ (rada sa Registrom),a glavni projekat koji radim je u JBuilderu.Kako sada da prebacim klasu sa J++ na JBuilder a da pri tom aplikaciju u J++ koristi klase koje nema u JBuilderu?
Theodor
 
Odgovor na temu

Buum
Goran Dukić
Beograd

Član broj: 1491
Poruke: 981
*.vdial.verat.net

Sajt: www.linkedin.com/in/goran..


+8 Profil

icon Re: JBuilder7 i Visual J++28.09.2004. u 01:41 - pre 207 meseci
Čoveče, odakle ti ideja da koristiš J++?!?! Pa to nije Java, to je surogat!
 
Odgovor na temu

range
Beograd

Član broj: 1006
Poruke: 248
*.vdial.verat.net



+1 Profil

icon Re: JBuilder7 i Visual J++28.09.2004. u 08:48 - pre 207 meseci
Nije toliko retka stvar da se koristi(o) J++ pri razvoju neke aplikacije. Cak je jedna firma ovde u Beogradu razvijala softver iskljucivo u njemu pre par godina. Inace sto se tice prebacivanja klasa iz J++ u Jbuilder, moguce je sigurno, samo ne znam da li ti je to sto si uradio vredno tolikog truda. Mislim da ne postoji neki tool koji bi to olaksao. Imas samo za prebacivanje koda u C# iz J++, a mozda ti je resenje da probas na nekoj J++ newsgrupi tipa


microsoft.public.java.visualj++
microsoft.public.java.visualj++.activex
microsoft.public.java.visualj++.general
microsoft.public.java.visualj++.wfc
microsoft.public.java.visualj++.migration
.....
 
Odgovor na temu

[es] :: Java :: JBuilder7 i Visual J++

[ Pregleda: 1808 | Odgovora: 2 ] > FB > Twit

Postavi temu Odgovori

Navigacija
Lista poslednjih: 16, 32, 64, 128 poruka.