Ja cju samo da kazhem da je neobee JAKO spustio cene i da je jeftiniji od panline, adresa neobee wireless sajta je
www.metrohive.net ! e da...shto se tiche prepucavanja sa nscable..nscable je stvarno radio bolje, ali da li je opravdana 6x vecja cena?? da li ej toliko bolji ? sem toga mod sbb-a se dobija free modem, a kod nscable<kds> se placja modem i to 4000 DIN!! Razmisli...u ns imash brdo opcija za internet..zavisi shta ti je privilegija.... Najbolji deal je po meni sbb, ali ako nema sbb-a u tvom kraju, tj ako nemaju uslove za internet...obavezno se odluchi za neki wireless , ako ti je SAMO internet bitan onda mozhda bolje panline, ali sa druge strane neobee <
www.metrohive.net> ima nemeren lokalni protok velikim brzinama < meni radi 500kb/s > za lokal , tipa mail, lokalni ftp, drugi korisnici .....
Razmisli sam....ja trenutno imam i panline i neobee............voleo bi sbb, ali ja sam u zgradi koja ima ugovor sa kds-om tako da nishta od toga.....
E da shto se tiche panline-a < mozhda samo ja nisam imao srecje > ali ap na koji se kachim vecj 2 meseca ima problema, stalno im puca veza sa bazom < centrom > mozhda je samo losh ap..a mozhda je to i praksa kod panline-a.
Neobee nije ni jednom pukao od kad ga koristim.
Ako ti nije samo net privilegija nego i neki lokal + net..imash i lokalne wireless mrezhe.
oprema za wi-fi : ako ne zhelish sve naj naj..mozhe da se skocka za relativno mape pare..antena koja radi < grid > ima vecj za 35 eura, ap za 58 eura, a ako ti ne treba ap nego samo wireless kartica ima vecj za 20 eura.....