Navigacija
Lista poslednjih: 16, 32, 64, 128 poruka.

Detekcija DTMF tonova

[es] :: C/C++ programiranje :: Detekcija DTMF tonova

[ Pregleda: 2739 | Odgovora: 1 ] > FB > Twit

Postavi temu Odgovori

Autor

Pretraga teme: Traži
Markiranje Štampanje RSS

PaGud
Beograd

Član broj: 25402
Poruke: 24
*.46.EUnet.yu



Profil

icon Detekcija DTMF tonova15.09.2004. u 00:38 - pre 205 meseci
Pisem program koji treba da ima funkcionalnosti telefonske sekretarice
i jos po nesto.Interesuje me kako bih mogao da procitam vrednosti DTMF tonova
koje modem primi?Modem osluskuje DTMF tonove pomocu komande AT+VTD i
kada ja sa drugog telefona otkucam recimo 1,2,3 to se cuje na spikeru kompjutera.
Ono sto ne znam je kako da te vrednosti 1,2,3 procitam iz modema.Predlozite mi
neko resenje koje ne podrazumeva upotrebu Win TAPI-ja.Imam win XP i radim u c++.
Prikačeni fajlovi
 
Odgovor na temu

PaGud
Beograd

Član broj: 25402
Poruke: 24
*.ptt.yu



Profil

icon Re: Detekcija DTMF tonova24.09.2004. u 12:25 - pre 205 meseci
Uspeo sam da provalim donekle TAPI pa sam napravio DLL sa f-jama koje jednostavno inicijalizuju TAPI provajder,pozivaju broj,prekidaju vezu i osluskuju DTMF tonove.
 
Odgovor na temu

[es] :: C/C++ programiranje :: Detekcija DTMF tonova

[ Pregleda: 2739 | Odgovora: 1 ] > FB > Twit

Postavi temu Odgovori

Navigacija
Lista poslednjih: 16, 32, 64, 128 poruka.