Navigacija
Lista poslednjih: 16, 32, 64, 128 poruka.

Formatiranje Textboxa ili DateTimePickera

[es] :: .NET :: Formatiranje Textboxa ili DateTimePickera

[ Pregleda: 2870 | Odgovora: 1 ] > FB > Twit

Postavi temu Odgovori

Autor

Pretraga teme: Traži
Markiranje Štampanje RSS

bokipe
Bojan Petrovic
Kragujevac

Član broj: 32644
Poruke: 31
*.ptt.yu



Profil

icon Formatiranje Textboxa ili DateTimePickera04.09.2004. u 10:27 - pre 240 meseci
Da li postoji neko svojstvo Textbox kontrole kojom mogu da nateram korisnika da unosi podatke u tacno odredjenom obliku hh:mm:ss (vreme) ili dd.mm.yy (datum). U stvari pomoglo bi mi ako bi mogla da se natera i datetimepicker kontrola da istovremeno prikaze i vreme i datum te da u njoj korisnik moze istovremeno da podesi obe stvari...
 
Odgovor na temu

Radudzoni
Radoslav Jovanovic
Beograd

Član broj: 8384
Poruke: 133
*.beotel.net



Profil

icon Re: Formatiranje Textboxa ili DateTimePickera04.09.2004. u 13:07 - pre 240 meseci
moze da se natera...

Code:

dateTimePicker1.Format = DateTimePickerFormat.Custom;
dateTimePicker1.CustomFormat = "MMMM, dd, yyyy, hh:mm:ss";
A mozes i da kombinujes kako ti je volja...

Pozdrav.
 
Odgovor na temu

[es] :: .NET :: Formatiranje Textboxa ili DateTimePickera

[ Pregleda: 2870 | Odgovora: 1 ] > FB > Twit

Postavi temu Odgovori

Navigacija
Lista poslednjih: 16, 32, 64, 128 poruka.