Navigacija
Lista poslednjih: 16, 32, 64, 128 poruka.

problem sa ucitavanjem i brisanjem movie

[es] :: Flash :: problem sa ucitavanjem i brisanjem movie

[ Pregleda: 2417 | Odgovora: 2 ] > FB > Twit

Postavi temu Odgovori

Autor

Pretraga teme: Traži
Markiranje Štampanje RSS

Bane Telekom
beograd

Član broj: 32303
Poruke: 91
*.InfoSky.Net



Profil

icon problem sa ucitavanjem i brisanjem movie 01.09.2004. u 17:51 - pre 209 meseci
problem je sledeci:Imam 4 dugmeta,svaki od njih ima po jednu sliku koja se ucitava klikom na jedan od njih.Problem je kad pritisnem jedan od njih pojavi se slika(movie),ali kako da kad pritisnem neki od sledecih prvo skine prethodni.Naravno da nema sablona kojim se redom klikcu dugmici.nadm se da sam bio dovoljno jasan
 
Odgovor na temu

NeoDesign
Vladimir Ćetković
Software developer
Beograd

Član broj: 16257
Poruke: 138
*.vdial.verat.net

ICQ: 23348136
Sajt: www.codesessions.com


+2 Profil

icon Re: problem sa ucitavanjem i brisanjem movie 02.09.2004. u 13:33 - pre 209 meseci
moras zalepiti kod koji koristis !

Ali koliko ja kapiram problem ja u tome sto load-ujes swf-ove (jpg) u isti layer (nivo)
probaj ovako:

Code:

dugme1.onRelease=function(){
   _root.loadMovie("film1.swf",1);
}
dugme2.onRelease=function(){
   _root.loadMovie("film2.swf",2);
}

Arthur C. Clarke - "Any sufficiently advanced technology is indistinguishable from magic."
 
Odgovor na temu

Bane Telekom
beograd

Član broj: 32303
Poruke: 91
*.InfoSky.Net



Profil

icon Re: problem sa ucitavanjem i brisanjem movie 02.09.2004. u 16:49 - pre 209 meseci
Uspeo sam da resim problem hvala ti u svakom slucaju
 
Odgovor na temu

[es] :: Flash :: problem sa ucitavanjem i brisanjem movie

[ Pregleda: 2417 | Odgovora: 2 ] > FB > Twit

Postavi temu Odgovori

Navigacija
Lista poslednjih: 16, 32, 64, 128 poruka.