Navigacija
Lista poslednjih: 16, 32, 64, 128 poruka.

IE CSS layout problem, footer...

[es] :: Web dizajn i CSS :: IE CSS layout problem, footer...

[ Pregleda: 3040 | Odgovora: 6 ] > FB > Twit

Postavi temu Odgovori

Autor

Pretraga teme: Traži
Markiranje Štampanje RSS

bOkIcA
Bojan Abramovic
Novi Sad

Član broj: 1808
Poruke: 520
*.metrohive.net

Sajt: www.bokica.com


Profil

icon IE CSS layout problem, footer...29.08.2004. u 04:14 - pre 211 meseci
U attachmentu je .html fajl sa dve tabele.
("This Page Is Valid XHTML 1.0 Strict!")


Kojim trikovima naterati IE da prikazuje tu stranu kao i FF, Mozilla ili Opera?
Prikačeni fajlovi
 
Odgovor na temu

Radovan__III
Radovan__III
Beograd

Član broj: 15669
Poruke: 1245
*.vdial.verat.net



+26 Profil

icon Re: IE CSS layout problem, footer...02.09.2004. u 23:32 - pre 211 meseci
pa problem je u height atributu , ovaj od 30 px bi moglo nesto da se uradi postavljanjem slike koja ima visinu 30 pix a za ovaj a ovaj od 100% bi lepo ispao ako bi imala

ovaj deo

<p>ostatak materijala</p>
<p>1</p>
<p>2</p>
<p>3</p>
<p>4</p>

dovoljno dugacak da prekrije veci deo stranice
Aj sad svi u biblioteku da nesto pojedemo i popijemo ...
--------------------------------
Knjigovodstvo

 
Odgovor na temu

bOkIcA
Bojan Abramovic
Novi Sad

Član broj: 1808
Poruke: 520
*.metrohive.net

Sajt: www.bokica.com


Profil

icon Re: IE CSS layout problem, footer...03.09.2004. u 14:17 - pre 211 meseci
Uspeo sam i to preko javascript-a, ali sada je nastao problem sto "onResize" nije validan atribut po W3C.

(strana je u attachment-u)
Prikačeni fajlovi
 
Odgovor na temu

noviKorisnik
Dejan Katašić
Novi Sad

Član broj: 13216
Poruke: 4533
195.178.55.*

Sajt: www.novikorisnik.net


+5 Profil

icon Re: IE CSS layout problem, footer...03.09.2004. u 14:35 - pre 211 meseci
Code:
...
_onload = function ()
{
    document.body.onResize = size;
    size ();
}
...

<body onload="_onload ();">...

 
Odgovor na temu

bOkIcA
Bojan Abramovic
Novi Sad

Član broj: 1808
Poruke: 520
*.metrohive.net

Sajt: www.bokica.com


Profil

icon Re: IE CSS layout problem, footer...03.09.2004. u 15:32 - pre 211 meseci
Za nijansu drugacije, ali zahvaljujem.

Code:
window.onresize = function() {size()}
window.onload   = function() {size()}
 
Odgovor na temu

pprobic
Petar Probic
Belograd

Član broj: 10243
Poruke: 44
*.5.EUnet.yu



Profil

icon Re: IE CSS layout problem, footer...17.09.2004. u 14:31 - pre 211 meseci
A da li ovakvo pozicioniranje moze da se resi samo u CSS, bez JS (i bez tabele samo sa DIV boxovima)?
 
Odgovor na temu

bOkIcA
Bojan Abramovic
Novi Sad

Član broj: 1808
Poruke: 520
*.metrohive.net

Sajt: www.bokica.com


Profil

icon Re: IE CSS layout problem, footer...17.09.2004. u 14:39 - pre 211 meseci
U tome je i bila poenta.
Browseri koji postuju standarde to najnormalnije rade.
 
Odgovor na temu

[es] :: Web dizajn i CSS :: IE CSS layout problem, footer...

[ Pregleda: 3040 | Odgovora: 6 ] > FB > Twit

Postavi temu Odgovori

Navigacija
Lista poslednjih: 16, 32, 64, 128 poruka.