Citat:
Dejan Matijevic: ... Ta imam ja ljutu konkurenciju, momak vidio mene u akciji (laptop, rad na terenu) i kupio laptop, data kablić za siemense, DCT3 kaljevićev donglić i radi... 2 do 3 eura...
Nisi jedini,kod mene jedna debilcina dekodira 3410 i ubaci jezik za 200 dinara(2.7 eura) a otkad je kupio Tornado(a to je jedini box koji ima osim Dejanovog dongla),ne moze se snositi!Dekodiranje i jezik za 6610,7210,6100...8eura!Pa dodje mi da odem pa da ga nateram da proguta i Tornado i racunar,sa sve duvaljkom!
Ali takvi nece dugo,trudim se da se ne nerviram,ovaj kako je poceo pretvorice servis u prodavnicu kozmetike jer sve manje opreme za tel ima a sve vise kozmetickih preparata(mozda ce ovo nekome zvucati cudno,ali lik prodaje opremu za tel i ujedno ima "servis" a prodaje u istom lokalu farbe za kosu,dezodoranse...kuda ide ovaj svet?)
Citat:
dojran: Jos jedno pitanje kako sj...ti one sto su vozali trokolice ,pa radili standovena pijaci(torbice,futrolice ...) pa sad otvaraju servise i dekodiraju po 2,5€ po komadu krajnjoj musteji????A ima ih ko go.ana...
Jebi ga kolega,takvo je vreme,izdrzi dok oni ne shvate da to ne vodi nikud,radi ono sto oni ne mogu,ja recimo kad stane posao sa dekod posvetim se maximalno HW,tako da oni koji rade SW za sitnu lovu,opet ispadnu donji,jer treba da odrade 5-6 tel za kes koji ja naplatim za jednu popravku.
Uvek ce biti kukolja u zitu,nikad se ne moze skroz istrebiti
When things look bad, I just remember that I've got a real big dick and things seem much better...