Navigacija
Lista poslednjih: 16, 32, 64, 128 poruka.

C# -- Single i Decimal point

[es] :: .NET :: .NET Desktop razvoj :: C# -- Single i Decimal point

[ Pregleda: 2282 | Odgovora: 2 ] > FB > Twit

Postavi temu Odgovori

Autor

Pretraga teme: Traži
Markiranje Štampanje RSS

Burgos
Nemanja Borić
Amazon Web Services
Berlin

Član broj: 12484
Poruke: 1905
*.smin.sezampro.yu.

Sajt: stackoverflow.com/users/1..


+471 Profil

icon C# -- Single i Decimal point14.08.2004. u 11:30 - pre 188 meseci
Kako da prilikom pretvaranja Stringa u float ne izgubim decimalni zarez. Probao sam i sa
System.Convert.ToSingle(string) i Single.Parse(string,System.Globalization.NumberStyles.AllowDecimalPoint)
U prvom slucaju dobijem uvek ceo broj, a u drugom mi kaže da String nije u odgovarajućem formatu. Napominjem da mi float nije neophodan tako da može i neki drugi tip.
 
Odgovor na temu

akrosoft
Dusan Mihajlovic
Beograd

Član broj: 31201
Poruke: 129
*.nat-pool.bgd.sbb.co.yu

Sajt: www.RoditeljPortal.com


Profil

icon Re: C# -- Single i Decimal point14.08.2004. u 13:30 - pre 188 meseci
Code:

string s = "123.456";
double d = double.Parse(s);
float f = float.Parse(s);
Single si = Single.Parse(s);
 
Odgovor na temu

Burgos
Nemanja Borić
Amazon Web Services
Berlin

Član broj: 12484
Poruke: 1905
195.252.80.*

Sajt: stackoverflow.com/users/1..


+471 Profil

icon Re: C# -- Single i Decimal point14.08.2004. u 14:59 - pre 188 meseci
Thanks. To sam i ja radio, ali pogrešio sam na jednom mestu.
U regional options mi je kao zapeta korišten , a ne . . Tako da je . prepoynavao kao deo reči.
 
Odgovor na temu

[es] :: .NET :: .NET Desktop razvoj :: C# -- Single i Decimal point

[ Pregleda: 2282 | Odgovora: 2 ] > FB > Twit

Postavi temu Odgovori

Navigacija
Lista poslednjih: 16, 32, 64, 128 poruka.