potrazi program pod nazivom JnrzLoader, mislim da ga ima na http://www.mess.be/ ;)
btw. obrati paznju i na build poslednji je za v6.2 build 0137
"Kada nađeš čoveka s kojim vredi govoriti i ne govoriš, izgubio si čoveka. Kada nađeš čoveka s kojim ne vredi govoriti i govoriš, izgubio si reči. Mudar čovek ne gubi ni čoveka ni reči"
Skinuo sam JnrzLoader ali mi ne radi posao.Moram svaki put da ga pokrenem pa da lociram msn pa da udjem, sto nije prakticno.A i treba mi plugins koji ce mi omoguciti da saljem porukue dok sam apper offline, to moze sa onim msn koji dolazi uz XP ali ne i sa v6.2 build 0137
Ako neko zna neka postuje
Bolje je cutati i biti smatran budalom nego progovoriti i otkloniti sve nedoumice
Uopste ti ne treba neki plug in i slicno. Samo dok se logujes - kada kucas mail i password ispod imas Online. To namestis na AppearOffline i ides na sign in.
Ako ti je vec namesteno da pamti mail i lozinku i automatski se uloguje nakon sto ukljucis komp, onda idi na sign out, namestis onako, neka ti bude checkirana opcija da zapamti sve, pa sign in. I svaki iduci put ce da se uloguje kao AppearOffline.