Navigacija
Lista poslednjih: 16, 32, 64, 128 poruka.

Kreiranje toolbar-a

[es] :: C/C++ programiranje :: Kreiranje toolbar-a

[ Pregleda: 2213 | Odgovora: 3 ] > FB > Twit

Postavi temu Odgovori

Autor

Pretraga teme: Traži
Markiranje Štampanje RSS

slavkot

Član broj: 18657
Poruke: 166
*.teol.net



Profil

icon Kreiranje toolbar-a07.08.2004. u 12:57 - pre 223 meseci
Ćao, kako da ubacim proizvoljnu sliku u toolbar ?
Standardne slike (folder,makaze i sl.) ubacuju se pomoću :

TBBUTTON tbb[2];
...............................
tbb[0].iBitmap = STD_FILENEW;
..............................
tbb[1].iBitmap = STD_FILEOPEN;
.................................

i sl., a kako da ubacim neku svoju sliku umjesto npr. STD_FILENEW ?

 
Odgovor na temu

filmil
Filip Miletić
Oce Technologies B.V., inženjer
hardvera
Arcen, NL

Član broj: 243
Poruke: 2114
*.adsl.zonnet.nl

Jabber: filmil@jabber.org
ICQ: 36601391


+3 Profil

icon Re: Kreiranje toolbar-a07.08.2004. u 13:08 - pre 223 meseci
Blago nama, koji je to operativni sistem, koji tulkit i ostalo?

f
 
Odgovor na temu

slavkot

Član broj: 18657
Poruke: 166
*.teol.net



Profil

icon Re: Kreiranje toolbar-a07.08.2004. u 14:10 - pre 223 meseci
Evo ovako, pogledaj ovaj način za kreiranje toolbara-a

http://www.winprog.org/tutorial/app_three.html

zanima me da li mogu i kako unjeti proizvoljnu sliku ?

Ps.Kako da zakačim sliku za pitanje ili odgovor ?
 
Odgovor na temu

slavkot

Član broj: 18657
Poruke: 166
*.teol.net



Profil

icon Re: Kreiranje toolbar-a07.08.2004. u 17:37 - pre 223 meseci
Našao sam,
http://www.planet-source-code....sp?txtCodeId=4401&lngWId=3
 
Odgovor na temu

[es] :: C/C++ programiranje :: Kreiranje toolbar-a

[ Pregleda: 2213 | Odgovora: 3 ] > FB > Twit

Postavi temu Odgovori

Navigacija
Lista poslednjih: 16, 32, 64, 128 poruka.