Srodne teme
Navigacija
Lista poslednjih: 16, 32, 64, 128 poruka.

vba [multycolumn ComboBox]

[es] :: Visual Basic 6 :: vba [multycolumn ComboBox]

[ Pregleda: 3872 | Odgovora: 4 ] > FB > Twit

Postavi temu Odgovori

Autor

Pretraga teme: Traži
Markiranje Štampanje RSS

denis
denis kalenic
New York

Član broj: 2367
Poruke: 7
64.49.131.*



Profil

icon vba [multycolumn ComboBox]17.02.2002. u 16:23 - pre 249 meseci
kako mugu da uradimi jedan combobox za tri kollonama
tako reci multi combobox

[Ovu poruku je menjao Shadowed dana 08.05.2005. u 17:50 GMT+1]
 
Odgovor na temu

jc denton

Član broj: 2358
Poruke: 1705
*.ptt.yu



Profil

icon Re: vba17.02.2002. u 20:47 - pre 249 meseci
To sto oces - nece moci !

Uzmi MSflexgrid i prektrati muke.

fire, walk with me
 
Odgovor na temu

jc denton

Član broj: 2358
Poruke: 1705
*.ptt.yu



Profil

icon Re: vba18.02.2002. u 04:18 - pre 249 meseci
Ispravka - radi se o VBA - izvinjavam se.
Onda neces moci da koristis msflexgrid.

Budi detaljniji pa cemo da vidimo...
fire, walk with me
 
Odgovor na temu

zorzi
Beograd

Član broj: 1746
Poruke: 49
*.beoland.co.yu



Profil

icon Re: vba18.02.2002. u 14:01 - pre 249 meseci
Probaj ovaj primer :

Private Sub Form_Load()
Combo1.AddItem "Ime" & Space(15) & "Prezime" & Space(15) & "Grad"
End Sub
 
Odgovor na temu

zeljo

Član broj: 2965
Poruke: 143
195.252.78.*



Profil

icon Re: vba21.06.2002. u 02:12 - pre 245 meseci
Nije mi bas naj jasnije sta hoces ali mislim jedan od nacina je ako znas kako ide jedan onda sve sto ti ostaje te tri vrste podataka odnosno kolona tvoje Data1 baze ako si je kerirao u accessu moras da stavi u jednu kolonu i istalo je sve isto povezes kao da imas jednu kolonu i jedan Combo Box

Nadam se da je to sto si trazio

Pozdrav
 
Odgovor na temu

[es] :: Visual Basic 6 :: vba [multycolumn ComboBox]

[ Pregleda: 3872 | Odgovora: 4 ] > FB > Twit

Postavi temu Odgovori

Srodne teme
Navigacija
Lista poslednjih: 16, 32, 64, 128 poruka.