Srodne teme
27.11.2002. Moze mala pomoc
09.12.2003. Muzika u pozadini
03.02.2004. Karaoke Jedno Pitanje
Navigacija
Lista poslednjih: 16, 32, 64, 128 poruka.

MID fajl

[es] :: Web dizajn i CSS :: MID fajl

[ Pregleda: 4301 | Odgovora: 7 ] > FB > Twit

Postavi temu Odgovori

Autor

Pretraga teme: Traži
Markiranje Štampanje RSS

ph0boS

Član broj: 431
Poruke: 87
*.84.EUnet.yu



Profil

icon MID fajl16.02.2002. u 16:58 - pre 242 meseci
Kako se ubacuje MID fajl u stranicu ?
Imam M. Dreamwaver 4 .
 
Odgovor na temu

01011011
Avanade
CHICAGO, USA

Član broj: 561
Poruke: 2341
*.in.us.prserv.net

ICQ: 45747235
Sajt: www.snailtrail.net


+2 Profil

icon Re: MID fajl16.02.2002. u 17:19 - pre 242 meseci
sta ce ti dreamweaver...

ALI AKO VEC KORISTIS DREAMWEAVER, prebaci se DA vmozes da vidis code i da ga editujes, znaci pisaces html code.

Stavi fajl.mid u neki direktorijum...npr: http://www.tvojsajt.com/fajl.mid

zapamti to e sad idemo.
1 nacin:

<bgsound src="http://www.tvojsajt.com/fajl.mid"><center> U pozadini slusate navedeni fajl(napises koji je faj <a href="http://www.tvojsajt.com/fajl.mid"> Da bi snimio ovaj fajl na kompijuter klikni ovdje is snimi sa Save As...</a><br>DA BI zaustavio muziku klikni stop dugme na internet Explorer-u</center>

DA BI SAMO STAVIO MUZIKU BEZ IKAKVOG PISANJA STAVI

<bgsound src="http://www.tvojsajt.com/fajl.mid"></BGSOUND> ili STAVI bgsound i body tag.

2 nacin:

<embed src="http://www.tvojsajt.com/fajl.mid" autostart=true height=45 width=145>
(naravno podesis velicinu i ako hoces da ti pocme cim se stranica ucita stavis true, ako hoces da ljudi kiknu pa da pocme pjevati stavis false,
ako hoces da pojacas stavis poslije ovoga volume=30 ili tako nesto, ako hoces da stavis da otpjeva dva puta loop=2 ako tri loop=3, itd.

3 nacin:

<A HREF="http://www.tvojsajt.com/fajl.mid">MIDI KAO LINK</A>

E sad Prvi nacin ti radi samo u Internet Explorer-u znaci u Netscape ne radi... i tu ce se muzika cuti a nece se vidjeti ni player ni nista drugo.

Kod nacina 2 ce se vidjeti mali player tako da ce ljudi moci pda ugase ga itd.

a trece je samo link...

Nadam se da sam ti malko pomogao.
 
Odgovor na temu

ph0boS

Član broj: 431
Poruke: 87
*.201.EUnet.yu



Profil

icon Re: MID fajl16.02.2002. u 18:14 - pre 242 meseci
Hvala brate!
Nego,sta da koristim umesto dream...?
 
Odgovor na temu

01011011
Avanade
CHICAGO, USA

Član broj: 561
Poruke: 2341
*.in.us.prserv.net

ICQ: 45747235
Sajt: www.snailtrail.net


+2 Profil

icon Re: MID fajl16.02.2002. u 18:36 - pre 242 meseci
Nista, Dreamweaver je strava alatka..hehe altaka ne alatka nego program, ali ti ako hoces da lakse editujes html da ubacivas ove bgsoung i ostale kodove da ne moras da ih memorizujes, onda nabavi front page 2000, ili 1 Page, nistam siguran jel se ovako alatka zove, ima nekih free programam koji rade sa HTML, PHP, ASP, sve zivo......

Potrzi na internetu, ako ne veceras kad dodjem kuci sa posla poslacu ti link.
 
Odgovor na temu

NIXI
Nikola Gligorijević
Freelance Designer / Web Designer
NIŠ | SERBIA

Član broj: 36
Poruke: 170
*.InfoSky.Net

ICQ: 40622247
Sajt: www.demonio-music.com


Profil

icon Re: MID fajl16.02.2002. u 23:44 - pre 242 meseci
hmm..neke prave zamene za Dreamweaver nemash ali mozesh da pokushash FrontPage XP koji dolazi uz Office XP (tu je i pregrst Adobe-ovih prgrama za web, kao i Home Site..itd)
ja bih ti frontpafe XP preporucio za rad sa tabelama...imam izuzetno dobro iskustvo sa njim
 
Odgovor na temu

ph0boS

Član broj: 431
Poruke: 87
*.67.EUnet.yu



Profil

icon Re: MID fajl21.02.2002. u 12:58 - pre 242 meseci
Sad mi treba da napravim stranicu koja ce se automatski prebaciti na neku drugu za odredjen br. sekundi . Da li i za to moram posebno kod da ubacujem ili ima vec dato u Dreamwaveru, posto ja cu oci da izgubim od trazenja , a HTML ne znam . UZput preporucite mi knjigu za HTML .
 
Odgovor na temu

01011011
Avanade
CHICAGO, USA

Član broj: 561
Poruke: 2341
*.ipt.aol.com

ICQ: 45747235
Sajt: www.snailtrail.net


+2 Profil

icon Re: MID fajl21.02.2002. u 15:43 - pre 242 meseci
Knjigu za HTML ti ne znam da preporucim, jer se ne nalazim u jugi tako da ne znam kakaivh knjiga ima, ali ti preporucujem sajt
http://www.zagor.cjb.net tamo je barem bilo nekoliko tutorijala kako se html korisiti, od toga mozes dosta da naucis, a nije mi jasno kako zelis da napravis neku stranicu ako ne znas ni HTML, pa od cega treba poceti???

Moj savjet ti je da naucis HTML prvo, pa da onda kad utvrdis onako one obicne strnice da znas da kreiras linkove, ubacis slike, ovo ono, i to sve da napravis u notepadu, da se tek onda pozabavis Dreamweaver-om jer ovako, ces samo pokusavati nesto da postignes a nikad neces nissta postici, i uvijek ces se cuditi sto ljudi imaju sjajne radove a tvoji radovi su s*****...

a za ovaj refresh page, mozes da koristis i HTML ali i Java Script, posto rece da si pocetnik sa svim ovim bolje bi bilo da krees sa HTML..

Gore na pocetku kad imas <html> pa <head> treba da imas i <meta> tagove e sad poslije svih meta tagova koje ce ti Dreamweaver napisati i sam generisati ako bude generisao nisam siguran ubaci i ovo

<meta http-equiv="refresh" content="5; url=nekiLink.htm">

Ako hoces da ti istu stranicu refresh-uje, onda pod url stavis tu stranicu, a za content stavis koliko sekundi da prikaze ovu stranicu do refresha....

ZAPAMTI da ovo mora da bude izmedju <head> tagova </head> ..ako treba pomoc javi se.
 
Odgovor na temu

vuka65
Vancouver

Član broj: 2611
Poruke: 4
*.vc.shawcable.net



Profil

icon Re: MID fajl21.03.2002. u 05:26 - pre 241 meseci
Citat:
01011011:
sta ce ti dreamweaver...

ALI AKO VEC KORISTIS DREAMWEAVER, prebaci se DA vmozes da vidis code i da ga editujes, znaci pisaces html code.

Stavi fajl.mid u neki direktorijum...npr: http://www.tvojsajt.com/fajl.mid

zapamti to e sad idemo.
1 nacin:

<bgsound src="http://www.tvojsajt.com/fajl.mid"><center> U pozadini slusate navedeni fajl(napises koji je faj <a href="http://www.tvojsajt.com/fajl.mid"> Da bi snimio ovaj fajl na kompijuter klikni ovdje is snimi sa Save As...</a><br>DA BI zaustavio muziku klikni stop dugme na internet Explorer-u</center>

DA BI SAMO STAVIO MUZIKU BEZ IKAKVOG PISANJA STAVI

<bgsound src="http://www.tvojsajt.com/fajl.mid"></BGSOUND> ili STAVI bgsound i body tag.

2 nacin:

<embed src="http://www.tvojsajt.com/fajl.mid" autostart=true height=45 width=145>
(naravno podesis velicinu i ako hoces da ti pocme cim se stranica ucita stavis true, ako hoces da ljudi kiknu pa da pocme pjevati stavis false,
ako hoces da pojacas stavis poslije ovoga volume=30 ili tako nesto, ako hoces da stavis da otpjeva dva puta loop=2 ako tri loop=3, itd.

3 nacin:

<A HREF="http://www.tvojsajt.com/fajl.mid">MIDI KAO LINK</A>

E sad Prvi nacin ti radi samo u Internet Explorer-u znaci u Netscape ne radi... i tu ce se muzika cuti a nece se vidjeti ni player ni nista drugo.

Kod nacina 2 ce se vidjeti mali player tako da ce ljudi moci pda ugase ga itd.

a trece je samo link...

Nadam se da sam ti malko pomogao.

Pomaze Bog!!!
Samo bih dodao jednu sitnicu da u drugom primeru ako stavimo Width=0 i Height=0 nece se vidjeti player
 
Odgovor na temu

[es] :: Web dizajn i CSS :: MID fajl

[ Pregleda: 4301 | Odgovora: 7 ] > FB > Twit

Postavi temu Odgovori

Srodne teme
27.11.2002. Moze mala pomoc
09.12.2003. Muzika u pozadini
03.02.2004. Karaoke Jedno Pitanje
Navigacija
Lista poslednjih: 16, 32, 64, 128 poruka.