Navigacija
Lista poslednjih: 16, 32, 64, 128 poruka.

kako najbrze iz IPicture objekta doci do bitmape

[es] :: C/C++ programiranje :: kako najbrze iz IPicture objekta doci do bitmape

[ Pregleda: 3084 | Odgovora: 2 ] > FB > Twit

Postavi temu Odgovori

Autor

Pretraga teme: Traži
Markiranje Štampanje RSS

borquee

Član broj: 10401
Poruke: 58
*.adsl.net.htnet.hr



Profil

icon kako najbrze iz IPicture objekta doci do bitmape03.08.2004. u 12:02 - pre 216 meseci
kako najbrze kod IPicture objekta doci do bitmape?
 
Odgovor na temu

mipko

Član broj: 11015
Poruke: 109
*.sbb.co.yu



Profil

icon Re: kako najbrze iz IPicture objekta doci do bitmape04.08.2004. u 10:48 - pre 216 meseci
IPicture* p;
...
//neki tvoj kod kojim dolazis do IPicture...
...

HBITMAP hB = 0;
p->get_Handle((unsigned int*)&hB);

// ako ti HBITMAP treba i nakon release-a interfejsa onda ga kopiraj
// ukoliko to ne uradis hB ce biti takodje unisten

HBITMAP hBB = (HBITMAP)CopyImage(hB,IMAGE_BITMAP,0,0,
LR_COPYRETURNORG);

p->Release();

//radi sa hBB sta god hoces
 
Odgovor na temu

borquee

Član broj: 10401
Poruke: 58
*.adsl.net.htnet.hr



Profil

icon Re: kako najbrze iz IPicture objekta doci do bitmape06.08.2004. u 15:55 - pre 216 meseci
hvala, radi :)
 
Odgovor na temu

[es] :: C/C++ programiranje :: kako najbrze iz IPicture objekta doci do bitmape

[ Pregleda: 3084 | Odgovora: 2 ] > FB > Twit

Postavi temu Odgovori

Navigacija
Lista poslednjih: 16, 32, 64, 128 poruka.