moji predlozi:
Gmail Multiple Notifier - odličan dodatak ako iamte više gmail naloga; proverava svaki na svakih n mintua (n zadaje korisnik), ako ima novih poruka pojaviće se ikona plavog pisma , samo kliknete i otvoriće vam se gmail sa novim pismima
RSSnews - RSS/Atom feeds reader; lepo radi, može lak oda se podesi
tabSRMM unicode - skinite najnoviju verziju sa tabsrmm.sourceforge.net jer na sajtu Mirande nema novije verzije od 0.8.x.x; više tab-ova u jednom prozoru, tab po sagovorniku
Database ++ - odličan dodatak, zezanje sa bazom u Mirandi; ako ste zaboravili šifru na nekom nalogu (yahoo, jabber, ICQ...) lako ćete je pronaći
Quick Search - pretraživanje i pregled svih kontakata u listi
Birthday Reminder - za svaki kontakt možete da upišete rođendan ako nema rođendana u profilu
SMTP Simple - da pošaljete mejl pomoću Mirande; podržava: signature, atachments, etc.
WannaBe OSD - trenutno najbolji OSD dodatak za Mirandu; već sam ga spomenuo u ovoj temi
Unicode history viewer - klasičan history koji je u stanju da čita unicode. Čini mi se da jedino ovaj history čita unicode ispravno.
Ove dodatke potražite sami na Mirandinom sajtu
Slobodno predložite svoje favorite
svoje predloge dodataka ću da kačim samo u ovoj poruci pa ne bi bilo loše da proveravate s vremena na vreme da li ima novosti
[Ovu poruku je menjao momsab dana 20.07.2005. u 13:56 GMT+1]
Žena u krevetu i vino na stolu nikako ne smeju da čekaju. Jer, vino se greje a žena hladi.
-vinolog