pa sad sam upravo završio renault megane II custom styled, pa planiram napraviti kraću animaciju... moram još neke aute napravit, al ne znam koje, a i nemam previše vremena. Idem na pripreme za fakultet, a i imam jednog klijenta za kojeg moram modelirat po jedan model na dan... huh.
3dking: što se tiče vjesti, nije ni meni problem bacati vjesti koje su objavljene na drugim sajtovima... ja želim samo izvorno sa sajta... po koji put se može staviti nešto zanimljivo sa nekog drugog sajta.
na ovaj način si osiguravam MANJI BROJ POSJETA, ali i kvalitetu sajta i originalnost sadržaja što je meni na 1. mjestu.
heh, forgotten, hvala za reklamu, iako meni to baš i nije nešto jako bitno. ako je sajt dobar, za njega će se doznat kad tad...hahaha.
a što se tiče ovog šta si reko da sam jedan od boljih concept-car modelera, hmhm, hvala, ali mislim da ima puno boljih... Yoshi, Gbosiger, Lewis. evo oni su ziher prije mene. bolji.
P.S.
što mislite o video tutorijalima? jel vam to bolje od standardnih ili?? jer većina još ljudi na području exJU (zapravo ne znam kak je kod vas) nema nekakvu divlju vezu na internet... obično se video tutorijali isporučuju na cd-ima...
The HELL was full so I Came BACK !!!