Navigacija
Lista poslednjih: 16, 32, 64, 128 poruka.

Php -- Html ubacivanje php-a u html

[es] :: PHP :: Php -- Html ubacivanje php-a u html

[ Pregleda: 4680 | Odgovora: 6 ] > FB > Twit

Postavi temu Odgovori

Autor

Pretraga teme: Traži
Markiranje Štampanje RSS

Radovan__III
Radovan__III
Beograd

Član broj: 15669
Poruke: 1245
*.vdial.verat.net



+26 Profil

icon Php -- Html ubacivanje php-a u html21.05.2004. u 21:43 - pre 213 meseci
Imam galeriju slika tj php skript koji sve odradjuje i na mom hostu kad odem na www.host.net/gal/index.php otvori se moja galerija i to je sve super, do problema dolazim kada hocu da na mojoj html stranici (www.host.net/index.html) prikazem galeriju tj hocu da galeriju ubacim u celiju moje tabele.

Kako se to radi? ja bi lako mogao to da uradim preko iframe ali ako postoji laksi nacin pomagajte.
Aj sad svi u biblioteku da nesto pojedemo i popijemo ...
--------------------------------
Knjigovodstvo

 
Odgovor na temu

||NeX||
Nedim Šabić
Vlasnik SEO.ba
BiH

Član broj: 1430
Poruke: 1733
*.as53.tr.bih.net.ba.



+4 Profil

icon Re: Php -- Html ubacivanje php-a u html22.05.2004. u 13:14 - pre 213 meseci
<html>
<čelija>
<!php>
... galerija ...
>
>
>

to je to
 
Odgovor na temu

Radovan__III
Radovan__III
Beograd

Član broj: 15669
Poruke: 1245
*.vdial.verat.net



+26 Profil

icon Re: Php -- Html ubacivanje php-a u html22.05.2004. u 14:38 - pre 213 meseci
ne znam mozda ovo tebi deluje logicno ali meni ne

ok je

<html>
<čelija>

ali <!php> ??? sa uzvicnikom ???

... galerija ... << sta hoces ovo da znaci ??? putanja do galerije dali to ide sa include ili kako ??
Aj sad svi u biblioteku da nesto pojedemo i popijemo ...
--------------------------------
Knjigovodstvo

 
Odgovor na temu

mikis
Mihailo Stefanović
Beograd

Član broj: 1825
Poruke: 767
*.vdial.verat.net

Sajt: www.mikis.org


Profil

icon Re: Php -- Html ubacivanje php-a u html22.05.2004. u 15:07 - pre 213 meseci
Ne može PHP u HTML, osim korišćenjem iframe-a. Zapravo može jedino ako postaviš da ti je PHP handler i za .html strane. A zašto jednostavno ne preimenuješ tu naslovnu stranu iz index.html u index.php?
 
Odgovor na temu

Radovan__III
Radovan__III
Beograd

Član broj: 15669
Poruke: 1245
*.vdial.verat.net



+26 Profil

icon Re: Php -- Html ubacivanje php-a u html22.05.2004. u 15:44 - pre 213 meseci
Ok ako ne moze, promenicu ja index.html u index.php i sve sto ide sa tom promenom iz html u php, ali mi sad recite kako da u index.php ubacim galeriju, tj kako se to pise u kodu
Aj sad svi u biblioteku da nesto pojedemo i popijemo ...
--------------------------------
Knjigovodstvo

 
Odgovor na temu

||NeX||
Nedim Šabić
Vlasnik SEO.ba
BiH

Član broj: 1430
Poruke: 1733
*.as53.tr.bih.net.ba.



+4 Profil

icon Re: Php -- Html ubacivanje php-a u html22.05.2004. u 17:18 - pre 213 meseci
<html>
<head>
<title>rezultati</title>
<body>
<?php
print "Leverkusen-Stuttgart $Rez199023/n";
?>
</body>
</html>


Na to sam mislio. Znači između
<?php
i
?>
ubaciš to svoje.

Probaj.
 
Odgovor na temu

Goran Rakić
Beograd

Moderator
Član broj: 999
Poruke: 3766

Sajt: blog.goranrakic.com


+125 Profil

icon Re: Php -- Html ubacivanje php-a u html04.06.2004. u 19:59 - pre 213 meseci
indlude(), require().

pri tome vodi računa o putanjama ukoliko galerija dalje uključuje neke datoteke....
http://sr.libreoffice.org — slobodan kancelarijski paket, obrada teksta, tablice,
prezentacije, legalno bez troškova licenciranja
 
Odgovor na temu

[es] :: PHP :: Php -- Html ubacivanje php-a u html

[ Pregleda: 4680 | Odgovora: 6 ] > FB > Twit

Postavi temu Odgovori

Navigacija
Lista poslednjih: 16, 32, 64, 128 poruka.