Navigacija
Lista poslednjih: 16, 32, 64, 128 poruka.

Crtanje po prozoru

[es] :: C/C++ programiranje :: Crtanje po prozoru

[ Pregleda: 3981 | Odgovora: 3 ] > FB > Twit

Postavi temu Odgovori

Autor

Pretraga teme: Traži
Markiranje Štampanje RSS

slavkot

Član broj: 18657
Poruke: 166
*.teol.net



Profil

icon Crtanje po prozoru 13.05.2004. u 18:01 - pre 227 meseci
Pozdrav , jel postoji neka funkcija tipa Refresh ( ) koja bi osvjezila crtez ?
Radi se o sledecem : Kada kliknem misom na prozor treba da se nacrta krug ,
medjutim on se odmah ne pojavi nego treba osvjeziti prozor nekako , jer kad minimizujem i ponovo maksimizujem taj prozor krug se pojavi .
 
Odgovor na temu

Dragi Tata
Malo ispod Kanade

Član broj: 1958
Poruke: 3906
199.171.112.*



+6 Profil

icon Re: Crtanje po prozoru 13.05.2004. u 18:12 - pre 227 meseci
InvalidateRect?

http://msdn.microsoft.com/libr...ry/en-us/gdi/pantdraw_7ano.asp
 
Odgovor na temu

slavkot

Član broj: 18657
Poruke: 166
*.teol.net



Profil

icon Re: Crtanje po prozoru 13.05.2004. u 18:24 - pre 227 meseci
Da , to je to , hvala
 
Odgovor na temu

Mrav
Aleksandar Mraović
.net programer u Wireless Media
Beograd

Član broj: 6532
Poruke: 279
*.smin.sezampro.yu.

ICQ: 197419540


Profil

icon Re: Crtanje po prozoru 13.05.2004. u 19:28 - pre 227 meseci
Možeš da koristiš i čisto Invalidate za formu po kojoj crtaš, ali je InvalidateRect zgodan jer možeš da definišeš koji deo forme se refreshuje (imaćeš manje treperenje jer ne postoji potreba da se cela forma ponovo iscrta).
Lepota je u jednostavnosti.

Cis.
 
Odgovor na temu

[es] :: C/C++ programiranje :: Crtanje po prozoru

[ Pregleda: 3981 | Odgovora: 3 ] > FB > Twit

Postavi temu Odgovori

Navigacija
Lista poslednjih: 16, 32, 64, 128 poruka.