Interesuje me koristim Visa Electron Vojvodjanske banke. To je standardna Electron kartica gde se vide prva 4 i zadnja 4 broja. Nikad nisam znao svih 16 i smatrao sam da je to OK posto je to Electron kartica.
Kada sam placao robu u prodavnicama sa POS terminalima Vojvodjanske banke na racunu mi je bilo ispisano 4 zadnje cifre a ostale su bile zamenjene zvezdama tj. asteriksima. Iznenadio sam se kada sam kupio robu u prodavnici sa POS terminalom Komercijalne banke. Na racunu je bilo ispisano svih 16 cifara. Znaci video sam cifre i koje nikad nisam video.
Zvao sam vise ljudi kako iz Vojvodjanske tako i iz drugih banaka da ih pitam da li moze da dodje do zloupotrebe kartice ako se zna svih 16 cifara i datum isteka.
To jest interesuje me da li moze da se koristi na Internetu kada se znaju svih 16 cifara i datum isteka. Da li web sajtovi prave razliku izmedju VISE i VISE Electron? Na primer u Meridian banci su mi rekli da njihove Electron kartice imaju 16 cifara i da se one mogu koristiti na Internetu.
Da li neko zna broj telefona VISA international za SCG?
Hvala unapred.