Malo da se pohvalim i da napisem jos jednu od smetnji koju sam primetio. Popravio sam svoje gitasko pojacalo Fender Frontman 65R. U tri navrata sam ga nosio kod razlicitih servisera i vracali su mi ga neispravnog uz komentar da se ne moze popraviti. :)
Sto se smetnji tice, na pomeranje misa tamo - vamo cuje se zzzzz - zzzzz i isto tako i kada kotrljam scroll. :)
@Lyving, imam dva anolgna osciloskopa i jedan dzepni digitalac. Uglavnom, gledam da cackam samo ono sto ide posle transformatora. Kako bih malo doterao, ispitao i popravio jedan od analognih osciloskopa gde postoje naponi od -2900V, dobio sam bio savet da sednem na sred sobe kako ne bih ubio laktove! :) Savet jos uvek nisam poslusao! Sve u svoje vreme... Smrt ne mogu izbeci ali mogu da se trudim da je odlozim! :)
P.S. Dugo sam cekao na ovaj alat, kao da kosta hiljadu dukata, a ne dinara. Jednom sam narucio sa nekog sajta i jos uvek nije stigao. Ko nije probao ne zna sta propusta. Treba se imati za pocetak ovo najjeftinije, a onda ko sta voli i koliko moze da se pruzi:
https://www.kupujemprodajem.co...=vakum%20pumpa%20sa%20grejacem Iz Kine se moze naruciti za manje od 500 dinara.