Verovato svi ovi silni problemi dolaze od ako si dovoljno star zaborava , ako nisi onda od nestrucnosti .
Ja imam slicnu plocu sa SIS cipsetom , nije ASUS , bec MSI iz MEDION kompjutera .
Radi kao Zmaj bez ikakvih problema !
E sad , ja imam 10-tak PATA diskova i od 200 GB pa SATA i ne stavljam . Ta tzv SATA 1 ne donosi nista osim problema

Brzina je 150 , PATA 133 i to se i ne oseti . Cak su dosta dugo proizvodjaci iste diskove koristili samo im promenili elektroniku interfejs !
Inernet si resio , to je vise namera proizvodjaca Browsera da onemoguce korisnike , nego nesto realno !
Ovaj P4 Svakako NIJE internet masina za moderan internet ! Suvise je slab cak i sa najjacim procesorom ! Internet sluzi tek tako ako ti nesto zatreba .
Audio. To sa BIOS-em plug and play nema veze sa ovim . To je ubaceno U BIOS-e kada se pojavio WIN 95 da bi se olaksalo koriscenje postojece periferije .
Posto je ovo XP i novije 9 godina , plus sve integrisano na ploci to ne resava nista ! 1995. na ploci nije bilo integrisano Bas nista , zvuk se poslednji integrisao !
Jedino u podesavanjima da vidis da li je Zvuk ON ili OFF !
Slucajno moze da bude OFF i da onda ne radi . To je jedino sta ima veze sa BIOS-om !
Svakako se desava da integrisani cip na maticnoj moze da crkne ! Takve ploce se prodaju u pola cene ! Jer se racuna da ce posle tog cipa da crkava i dalje redom , mada ne mora da znaci !
Cip za zvuk je na svim plocama Gore Levo u cosku , okruzen Kondezatorima !
Znaci u BIOSU- postavis na ON Integrisani Zvuk , i posle 5 minuta pipnes prstom cip . Ako ne radi zvuk, a cip je vruc znaci da je riknuo !