hvala, kao da si mi poslao ali ja imam 2 ili 3 rezervne rucke i 3 nova grejaca sa tim karakteristikama (~4R ladan grejac, ~50-60R ladan senzor) ali ova ya xun koristi nestandardan senzor posto sa ovim senzorom ne gasi grejac ni kada se isti usija na 500C :( (jedan sam vec spalio nisam obratio paznju) ... elem, na ovoj stanici 200C je senzor oko 2k, ove standardne hakko senzore sam grejao na preko 200C nisu dobacili ako se dobro secam ni preko 100R a kamoli da su usli u kiloome :(
zato sam i skinuo semu ulaznog dela da vidim kako da promenim da cita ove "Standardne" drske, kao ove sto imam i drske i grejace, kao te sto ti imas...
a originalna crkla na glupost, otvarao nesto da pogledam i kad sam zatvarao rucku nisam lepo gurno pcb u one zazore i izvrtim grejac i pokidam mu zice :( i reko nema veze imam grejaca, svi grejaci hakko kompatibilni, narucio jos par komada, svi se ponasaju isto - ali razlicito od ovog kineskog antiklona :(
nego sam uzo da pogledam realno dal moze nesto u "tri klika" da se resi posto mi je to ono 5ta lemilica za kad treba nosim u garazu i slicno mada ova neka krs na baterije ju je zamenila tako da ... vise gledam ono da je popravim da radi da mi ne stoji crknuto nego sto mi treba :D