Nema na čemu, svi smo pomogli pomalo, a uvek se nešto i nauči, ni ja se ne bih setio da nisam proguglao :)
Ostaje da se neki SSD stavi umesto HDD-a, ali i sa tih 2GB i tim procesorom teško da šta može da se radi na tom računaru (osim slušanja muzike i sl.), jer čim otvoriš neku zahtevniju web stranicu, zakucaće ga kao i svaki uređaj sa tim Atom procesorima (jednostavno, ti procesori su previše spori, nisam nikad ulazio u detalje da li ne podržavaju gomilu složenih instrukcija pa ih izvršavaju kao niz jednostavnijih ili imaju manji broj registara ili je nešto deseto, uglavnom performanse su im nikakve, čak i kod onih četvorojezgarnih).
To bi moglo da posluži za neke jednostavnije stvari, tipa neki programčić za dijagnostiku, da se stavi neki Linux pa da se koristi za Web, ne znam da li konkretno na taj može onaj OMGUBUNTU kako bi se koristio kao Android tablet...
Meni stoji Miix 300 koji ne uključim po 3 meseca, jednostavno maltretiranje za bilo kakav rad, a da ga koristim kao tablet je pretežak za vucaranje unaokolo, da li ima metalno kućište ili šta već, ali kao da su ga napunili olovom... jedino da se koristi kao pancir :)
Blessed are those who can laugh at themselves, for they shall never cease to be amused.