Bachi, hvala za tu caku iz kontrol panela, al ni to ne radi posao. Caka je da se u samom online playeru nekako podesi unicode, al na zalost tesko kad nema nama vidljivu opciju za to. AL nije ni toliko iritantno, zavisi, negde bude skoro ok...sta je tu je.
Manjic, koristim Adblock plus na chrome i 99% onoga sto gledam na tim sajtovima mi otvara i sa blokerom, retko iskoci koji sajt kao reklama i to je sve ok. Moraju i oni neki dinar za trud da uzmu od klikova i otvaranja tih reklama i to postujem.
Placanje nije opocija, nema tu onoga sto mene interesuje, ove novotarije od filmova i serija ni ne gledam, pa nema ni svrhe i jos za tu glupost da placam. Imam SAT i filmskih kanala na tone...
Ovako odgledam brzinski nesto sto ima na sajtovima kad mi se gleda neki film, a u vecini slucajeva su filmovi koje sam vec davno gledao...
Koristim i uTorrent `bt sequential`, pa kad stavim film da mi se vuce, mogu za 5 sekundi vec da ga pustim u playeru, ubacim titl i gledam dok on skida, sto je bas ok opcija, jer skida od 0, a ne random fajl koji je neupotrebljiv dok ne skine 100%. :D
Jbg, ko ne zna ulicu da predje udarice ga kola :D Neka se svako brine o svom licnom PC-u, je vala znam o svom. Ko ne zna, platice ciscenja od adwarea i virusa i to je to.
Ne znam sta je tu lose, filmovi su nam na izvolte. Neko ti obezbedi sve za dz, a tebi to ne valja iz nekog razloga. Neces za dz, vec bi da platis tamo nekome. :) yify, recimo...
[Ovu poruku je menjao gilopile dana 23.04.2020. u 01:49 GMT+1]
(c) 1982 sinclair research ltd