Iskreno otvorih temu jer je u top, i malo citam, iako nemam puno znanja o svemu ovome, ali...
Sa stavom da su ti svi na forumu neprijatelji i da kontriras savetima koje su ti svi dali oko legalizacije, sta mislis da ces da postignes? Koja je poenta pokretanja teme da bi se raspravljao sa drugima kako je tvoja ideja super iako zakonski nije cista?
Drugo, s obzirom na kolicinu kontejnera koje zelis, mislim da ti je najisplativije i najpametnije da platis advokata i zavrsis to nego da citas komentare nas "ko zna kojih".
"Zvanicno" ako bih ja nekoga primio u stan da mi bude za dzabe a "nezvanicno" on meni da placa 300eur, to je na crno. I da, sankcionise se. Veruj mi. Jeste, izdaju ljudi na crno i dalje, znam iz prve ruke mnogo vise nego sto bi bilo ko na forumu mogao da zna zbog odredjenog tipa poznanika, ali nemoj da mislis da to moze mesecima/godinama da prolazi tek tako. Takodje, evidentno ti trebaju arhitekte, gradjevinci, inzenjeri... a mislim da to malo menja racunicu.
Zar stvarno mislis da je ovaj prvi post koji si napisao za forum? I ako mislis da je stan 3x skuplji od kontejnera, zasto mislis da bi uzeo srazmerno istu sumu novca pri izdavanju? Ako se stan izdaje za 150eur, je l' mislis da bi ti neko dao 100eur, recimo? Ili je realnije 50?
Na kraju krajeva, sta ti je dugorocnija investicija? Kontejner ili stan?
THE ONLY EASY DAY WAS YESTERDAY