Mutno je tu nesto . Telekom je debelo platio , objavili su da su placali 900 Eura po jednom korisniku !
Sada imajuci to u vidu , ne bi bilo logicno da teraju korisnike koje su Preplatili . Ali u Telekomu Nista nije logicno !
Na njihovom sajtu , MTS , nigde nema ni slova , da oni uopste pruzaju usluge , kablovske ? Samo stare standardne opcije ADSl2 do 10 i 20 MB , 50 i 100 VDSL kojeg retko gde ima , 150 i vise optika koje ima jos 100 puta redje ?
Telekom kupio Vektor. U Obrenovcu ponuda uzasna. samo jedan paket interneta. 30 mb. Ima vecih brzina ,ali te uslovljavaju da moras kablovsku , i ti paketi su skuplji nego Vektor dok je bio. Pozdrav!
[Ovu poruku je menjao Dzonovan dana 01.04.2019. u 15:04 GMT+1]
Brizina neta mi je jos 100/?. Primetno spusten upload na 4. Ali oni nigde ne pisu kolki treba da bude upload. Inace po ceni koju smo do sada placali stavili su nas u najskuplji paket i dali svih 260 kanala.
Ima neko osim mene da je sada na supernovi?
Pa do sada smo placali tacno cenu ko sto im je sada najskuplji paket. Rekli su da je to to. Samo sto nemamo telefon, a za to su rekli da treba novi ugovor.
Evo od kako avcom sajt redirektuje na supernovu, primio sam racun od AVComa, sa istom cenom kao ranije nije jos uradjen prelaz na supernova paket. Znaci dobili smo jos kanala sto je dobro
nista nismo izgubili.
Fox kanali i SK su u vlasnistvu SBB-a . Dok traju stari ugovori , bice ih kod Telekoma , ma kako on Brendirao svoju Televiziju .
Kada stari ugovori izmedju SBB-a i Kopernikusa , AVcoma i Radijusa isteknu , Junajted grupa ih nece produzavati i Telekom ce izgubiti pravo da ih prikazuje .
Koliko sam mogao da pročitam, svako nastavlja sa onim što je uneo u zajednicu pa će RV da ima SK HD, Kopernikus obične SK a AVcom nikakve. Valjda sam pogodio. Jedino ne znam kako će da budu tretirani novi korisnici i šta će oni da dobiju. Vrlo problematična priča.
Za Fox nisam siguran kakav će da bude status, moj provajder koji ne sarađuje sa SBB-om ima nekoliko Fox kanala plus neke HD varijante u test fazi.
Pogodio si, AVCom nikad nije imao SK. Oni su napisali SK, ali to nemamo. Kada je zena rekla da nemamo, sa druge strane telefona su rekli da pretrazimo kao Nemacka?! Naravno da nemamo.
Meni je ova iz AVComa rekla da se oni sami finansiraju i te neke price, kao ostace Fox, ubedjivala nas. A onda je dosao 1. i AVCom je nestao. Posto do sad nisu insistirali da
potpisujemo nov ugovor, a nista nisu prekrsili, ostaje ovako sve dok se nesto ne promeni,