Ljudi , verovali ili ne Upgrejd BIOSA , moze da donese vise stete nego koristi ! Ja sam na mojoj ploci MSI za APU imao fabricku verziju .00 ! Pogledam na sajtu , tamo stigli do 08 ! Napucam najnoviju verziju kad , djavola , Windows 7 ne moze da se podigne , resetuje se stalno .
Ajde na toj particiji C: i ne drzim nista vazno osim OS-a
napucam novi win 7 Legalni , drajvere sa AMD - ov sajta poslednje za moj APU i posle restarta , nema sanse da prikaze sliku !!
Grr, poludeo sam . Na svu srecu ploca je novija pa omugacava i vracanje verzija, nekada su ploce htele samo noviji bios. Upucam ponovo , onu 00 verziju ponovim sve instal win , novi drajveri i radi kao sat . Ko zna sta su zeznuli u Najnovijoj verziji Biosa, tako da to nije uvek resenje.
Za ovo konkretno bi se slozio sa Vinted-om . Birati u opcijama , Legacy ili sta pise , izbegavati UEFI i trebalo bi da uspe. Takodje u redosledu za Boot , birati opcije sta se stvarno fizicki ima u kompjuteru . Ne UEFI DVD , vec konkretni model koji postoji u kompjuteru na primer LG ili ko sta vec ima . Po defaultu meni je tako nudio , ono sto imam na 10 i 11. mestu !? A UEFI na 1 i 2 . Dok se ne izmeni realno na 1 . nema nista od uspesne instalacije.
[Ovu poruku je menjao ademare dana 24.11.2016. u 17:47 GMT+1]