Navigacija
Lista poslednjih: 16, 32, 64, 128 poruka.

TRIAC - regulacija induktivnog potrosaca

[es] :: Elektronika :: TRIAC - regulacija induktivnog potrosaca

[ Pregleda: 1541 | Odgovora: 1 ] > FB > Twit

Postavi temu Odgovori

Autor

Pretraga teme: Traži
Markiranje Štampanje RSS

boro62promaja
borislav babic
nezaposlen
doboj, BiH, RS

Član broj: 284763
Poruke: 2261
62.68.108.*



+52 Profil

icon TRIAC - regulacija induktivnog potrosaca13.07.2016. u 13:43 - pre 97 meseci
Prije nekoliko godina sam pravio ovaj sklop za regulaciju brzine kolektorskog motora i to fino radi.
Motor je induktivno opterecenje pa me zanima da li ova regulacija moze da se metne u primar trafoa (koji je takodje induktivno opterecenje) kojem bi na taj nacin regulisao napon na sekundaru ?
 
Odgovor na temu

scoolptor

Član broj: 305514
Poruke: 1667



+596 Profil

icon Re: TRIAC - regulacija induktivnog potrosaca13.07.2016. u 14:03 - pre 97 meseci
Potrebne su modifikacije.
Ovde ces naci korisne informacije
People are the greatest asset.
The dedicated 5% that can compensate for the remaining 95%.
 
Odgovor na temu

[es] :: Elektronika :: TRIAC - regulacija induktivnog potrosaca

[ Pregleda: 1541 | Odgovora: 1 ] > FB > Twit

Postavi temu Odgovori

Navigacija
Lista poslednjih: 16, 32, 64, 128 poruka.