Mislim da sam razumeo, koristio sam bolest kao analogiju za korporativni javasluk, ignorisci da ljudi koji boluju od te bolesti ili njihovi najblizi nece biti pogodjeni sa tim, sto je bilo vrlo bezosecajno od mene. Jos jednom, izvini (posle citanja par puta mi je postalo jasno koliko bode oci).
Sto se Microsofta tice, ovakav pakao mislim da je normalno stanje ako pustis moderni IT da se "samo-organizuje".
Jos je Microsoft sipao benzin na sve to sa ingenioznim "stack ranking" sistemom koji je bukvalno od kolega napravio medjusobne neprijatelje.
https://en.wikipedia.org/wiki/Vitality_curve
Citat:
Since the 2000s, Microsoft used a stack ranking system similar to the vitality curve. Many Microsoft executives noted that company "superstars did everything they could to avoid working alongside other top-notch developers, out of fear that they would be hurt in the rankings", and that ranking stifled innovation, as employees were more concerned about making sure that their peers or rival projects failed than of proposing new inventions, turning the company into a "collection of non-cooperating fiefdoms, unable to catch on to many technology trends".[32] The stack ranking system was relatively secretive for a long time at Microsoft; non-manager employees were supposed to pretend they did not know about it.[33]
Zamisli ovo ludilo - i winbase.h je jasan :-) Ko bi koji q radio zajedno - hoces da kopas sebi jamu a? Jedina stvar koja ne zahteva kooperaciju je bacanje svog djubreta u winbase.h, sto je i ucinjeno.
Tako imas I/O sa tape-backup masinom, atomicku operaciju, API-je za komunikaciju sa serijskim interfejsima, low-level konfiguraciju OS-a i cak malo scheduler-a... sve zasoljeno sa API-jem za DNS->NetBIOS mapiranje.
I.sh*t.you.not :-) Jbo ih Arhimedes samo jos 'fali API za ukljucivanje resoa i narucivanje pice.
Ista prica za HFILE, sta neko ce da ide i da pomogne nekom pedesetom timu da NJEGOV kod bude cistiji? Aha, evo odmah - jel moze i pomfrit i kafa u meniju? Plus, sve ovo i da znas o kom se timu uopste radi (sto je malo verovatno).
^ ovo samo malo pokusavam da zamislim atmosferu u firmi gde ti je #1 prioritet da neki sarani ne uspeju :-)
I koji divljak je uopste mislio da ovo ima smisla u operacijama gde dominira talenat i zahteva se kreativnost? K'o da nikad nije prog... oh wait...