Navigacija
Lista poslednjih: 16, 32, 64, 128 poruka.

C++ pristup udaljenoj bazi

[es] :: C/C++ programiranje :: C++ pristup udaljenoj bazi

[ Pregleda: 903 | Odgovora: 0 ] > FB > Twit

Postavi temu Odgovori

Autor

Pretraga teme: Traži
Markiranje Štampanje RSS

Dejan tf
student, Fakultet tehnickih nauka Cacak

Član broj: 307010
Poruke: 97
87.116.188.*



+2 Profil

icon C++ pristup udaljenoj bazi21.03.2016. u 20:57 - pre 46 meseci
Vec sam radio sa web servisima i pritup udaljenoj bazi (Android, PHP)..Sada mi je potrebna pomoc oko pristupa udaljenoj bazi pomocu c++.

Web servis je odradjen u php, podaci su ispisani na ekran u JSON formatu. Kako ovo raditi u c++, ako moze pomoc?

 
Odgovor na temu

[es] :: C/C++ programiranje :: C++ pristup udaljenoj bazi

[ Pregleda: 903 | Odgovora: 0 ] > FB > Twit

Postavi temu Odgovori

Navigacija
Lista poslednjih: 16, 32, 64, 128 poruka.