Citat:
Kod koji je +- ostavio nije bio dobar primer, ali to ne znaci da je tebi to dalo za pravo da odmah flejmujes njega i ceo PHP.
Kao i da nastavis to sada da radis sa ovom novom porukom.
....
Citat:
Ne znam gde sam to flejmovao njega i ceo PHP. Posebno novom porukom hoću da započnem konstruktivnu raspravu koja nema veze sa PHP-om.
@jablan
Ako hoćeš mogu da ti pošaljem kod u pp pa otvaraj konstruktivnu raspravu.
@Nemke_BG
Baš me interesuje šta nije dobro, tako da slobodno možeš da ukažeš šta je ne-dobro, ali nemoj ovde, nego ako jablan otvori temu, jer,
ja takve budževine, ne-dobre primere volim ponekad da spakujem u "PHP::PHP za početnike -> Treba mi skripta ako neko ima".
Ovo obrisano od juče je baš bio izuzetak.
A ono na šta je trebalo da ukaže taj primer jeste konkretno @media pravilo koje se pominje u sklopu same funkcije/metode kroz string pretragu, to je po meni zaključak da i PHP programer treba da zna CSS i to mnogo više od samo .className.
I čudi me kako to dobar deo, zapravo veliki broj pametnih, iskusnih, posebnih programera, samo kritikuje, daje kojkekakve izjave, a nešto od živih primera (njihovih ličnih) ni traga ni glasa. Kao da polemišem sa profi političarima.
Ovo se ne odnosi na one usamljene koji ne rade u PHP, a koriste svaku priliku da objasne kako ovi što rade u PHP, nisu u pravu ili gledaju gde se u njihovim izjavama nađe po koja `rupica` kako bi se istog momenta započeo upravo - flame i sve slično tome. Što mene u principu, na neki način, raduje.

Dobar pokazatelj za mnogo što šta i otklanja raznorazne dileme.
about:networking