Navigacija
Lista poslednjih: 16, 32, 64, 128 poruka.

Border na linkovanim slikama ??

[es] :: Web dizajn i CSS :: Border na linkovanim slikama ??

[ Pregleda: 3056 | Odgovora: 8 ] > FB > Twit

Postavi temu Odgovori

Autor

Pretraga teme: Traži
Markiranje Štampanje RSS

Wooyke
Petar Petrovic

Član broj: 20181
Poruke: 160



+2 Profil

icon Border na linkovanim slikama ??02.04.2004. u 18:31 - pre 214 meseci
kako da namestim border na nekoj slici? tj kako da odredim boju bordera?
( jer kad namestim border 1 u interfejsu standardna je plava boja,pa ako linkujem sliku ona se uokviri plavom bojom, a ja bi zeleo nekom drugom )
 
Odgovor na temu

igorsa

Član broj: 2522
Poruke: 2290
195.178.35.*



Profil

icon Re: Border na linkovanim slikama ??02.04.2004. u 18:45 - pre 214 meseci
<img src="" class="slika">

i css kod

.slika {
border:#000000 1px solid;
}

Ovde je definisana crna boja. Ti možeš da menjaš.
 
Odgovor na temu

Wooyke
Petar Petrovic

Član broj: 20181
Poruke: 160



+2 Profil

icon Re: Border na linkovanim slikama ??03.04.2004. u 00:32 - pre 214 meseci
hvala,probacju
 
Odgovor na temu

Ilija Studen
Novi Sad

Član broj: 3864
Poruke: 859
*.ftn.ns.ac.yu

Sajt: www.activecollab.com


+1 Profil

icon Re: Border na linkovanim slikama ??03.04.2004. u 12:57 - pre 214 meseci
http://www.elitesecurity.org/tema/47445
http://www.activecollab.com - Alat za upravljanje projektima
 
Odgovor na temu

NetworkAdmin

Član broj: 4445
Poruke: 609
*.ppp-01.sa.lol.ba.



Profil

icon Re: Border na linkovanim slikama ??05.04.2004. u 00:00 - pre 214 meseci
mozes inline <img ... style="border: #000000 1px solid"> moras pisati u kod znam da klikadjije po dreamwaveru ne vole kod gledati ali nekad se i to mora.
 
Odgovor na temu

igorsa

Član broj: 2522
Poruke: 2290
195.178.35.*



Profil

icon Re: Border na linkovanim slikama ??05.04.2004. u 03:03 - pre 214 meseci
Zar nije css elegantnije rešenje?
 
Odgovor na temu

-zombie-
Tomica Jovanovic
freelance programmer
ni.ac.yu

Član broj: 4128
Poruke: 3448
195.252.85.*

Sajt: localhost


+4 Profil

icon Re: Border na linkovanim slikama ??05.04.2004. u 17:05 - pre 214 meseci
hehe, pa i inline stilovi su isto css.. ;)


 
Odgovor na temu

CONFIQ
♫♪♥♪♫

Član broj: 4218
Poruke: 1994
*.inter.net.il

ICQ: 82327428


+10 Profil

icon Re: Border na linkovanim slikama ??05.04.2004. u 17:16 - pre 214 meseci
ili najlakše rešenje je to da zameni border za sve IMG takove:

IMG {
border:black 1px solid;
}

Tako da ne mora da se muči sa class il style atributima na svakom IMG tagu.
 
Odgovor na temu

igorsa

Član broj: 2522
Poruke: 2290
195.178.35.*



Profil

icon Re: Border na linkovanim slikama ??05.04.2004. u 19:08 - pre 214 meseci
@zombie
Ma ne volim ovaj inline, samo prlja kod. :)
 
Odgovor na temu

[es] :: Web dizajn i CSS :: Border na linkovanim slikama ??

[ Pregleda: 3056 | Odgovora: 8 ] > FB > Twit

Postavi temu Odgovori

Navigacija
Lista poslednjih: 16, 32, 64, 128 poruka.