Navigacija
Lista poslednjih: 16, 32, 64, 128 poruka.

HBITMAP -> width & height

[es] :: C/C++ programiranje :: HBITMAP -> width & height

[ Pregleda: 5092 | Odgovora: 4 ] > FB > Twit

Postavi temu Odgovori

Autor

Pretraga teme: Traži
Markiranje Štampanje RSS

darkosos
Darko Šoš
Beograd

Član broj: 5053
Poruke: 1131
*.ptt.yu



+64 Profil

icon HBITMAP -> width & height02.04.2004. u 07:16 - pre 215 meseci
Ako učitam sliku sa LoadBitmap(...), dobijam HBITMAP koji dalje koristim za iscrtavanje sa SelectObject(...) pa BitBlt(...). Interesuje me kako da pročitam dimenzije slike? Naravno, ja znam dimenzije i mogu sam da ih navedem, ali lepše je i komotnije da to uradi program.
 
Odgovor na temu

milanche
San Francisco

Član broj: 2447
Poruke: 1200
*.3.133.130.ptr.us.xo.net



+1000 Profil

icon Re: HBITMAP -> width & height02.04.2004. u 18:41 - pre 215 meseci
http://www.elitesecurity.org/tema/20782
 
Odgovor na temu

darkosos
Darko Šoš
Beograd

Član broj: 5053
Poruke: 1131
*.ptt.yu



+64 Profil

icon Re: HBITMAP -> width & height03.04.2004. u 07:58 - pre 215 meseci
Super objašnjenje! Ali može li to bez CBitmap, jer ne koristim MFC?
 
Odgovor na temu

DarkMan
Darko Matesic

Član broj: 20445
Poruke: 572
*.smin.sezampro.yu.

Jabber: DarkMan


Profil

icon Re: HBITMAP -> width & height07.04.2004. u 00:25 - pre 215 meseci
Probaj ovako:

HBITMAP hbm = LoadBitmap(...);
BITMAP bm;
GetObject(hbm, sizeof(BITMAP), (LPSTR)&bm);

int Width = bm.bmWidth;
int Height = bm.bmHeight;
 
Odgovor na temu

darkosos
Darko Šoš
Beograd

Član broj: 5053
Poruke: 1131
*.ptt.yu



+64 Profil

icon Re: HBITMAP -> width & height08.04.2004. u 11:50 - pre 215 meseci
Odlično, to je baš ono što mi je trebalo! Danke!
 
Odgovor na temu

[es] :: C/C++ programiranje :: HBITMAP -> width & height

[ Pregleda: 5092 | Odgovora: 4 ] > FB > Twit

Postavi temu Odgovori

Navigacija
Lista poslednjih: 16, 32, 64, 128 poruka.