Navigacija
Lista poslednjih: 16, 32, 64, 128 poruka.

Ms sql to sqllite

[es] :: .NET :: ASP.NET :: Ms sql to sqllite

[ Pregleda: 1945 | Odgovora: 3 ] > FB > Twit

Postavi temu Odgovori

Autor

Pretraga teme: Traži
Markiranje Štampanje RSS

patak_daca

Član broj: 72199
Poruke: 418
*.static.isp.telekom.rs.



+1 Profil

icon Ms sql to sqllite09.06.2015. u 16:47 - pre 56 meseci
Pozdrav!

Kako da prebacim bazu sa MS SQL-a u SQLLite i postavim je u app data folder.

Do sada je aplikacija komunicirala sa bazom na MS SQL serveru ali sada je moram migirati na SQLLite .

Ako neko znam ...molim za pomoć...

Patak
 
Odgovor na temu

patak_daca

Član broj: 72199
Poruke: 418
*.static.isp.telekom.rs.



+1 Profil

icon Re: Ms sql to sqllite09.06.2015. u 17:32 - pre 56 meseci
Pozdrav!

Uspeo sam da prebacim sa....http://www.codeproject.com/Art...ert-SQL-Server-DB-to-SQLite-DB

ali više ne mogu da upišem ništa u bazu jer polje koje je bilo "uniqueidentifier" i podešeno na (newid()) više ne radi...

ako neko zna molim za pomoć....
 
Odgovor na temu

S A J A
Beograd

Član broj: 226539
Poruke: 1812
*.adsl-a-1.sezampro.rs.



+407 Profil

icon Re: Ms sql to sqllite10.06.2015. u 11:40 - pre 56 meseci
Nađi neki SQLite Manager i sredi bazu. Verovatno u konverziji nije sve preneto kako treba, možda i ne može sve da se prenese.
 
Odgovor na temu

patak_daca

Član broj: 72199
Poruke: 418
*.dynamic.isp.telekom.rs.



+1 Profil

icon Re: Ms sql to sqllite10.06.2015. u 19:01 - pre 56 meseci
Pozdrav!

Baš tako...na internetu sam našao da SQLLIte nam GUID type

http://www.tutorialspoint.com/sqlite/sqlite_data_types.htm

Rešio sam tako da u varcahr polje upisujem GUID...

Hvala puno!

 
Odgovor na temu

[es] :: .NET :: ASP.NET :: Ms sql to sqllite

[ Pregleda: 1945 | Odgovora: 3 ] > FB > Twit

Postavi temu Odgovori

Navigacija
Lista poslednjih: 16, 32, 64, 128 poruka.