Ma daj O cemu ti pricas :P Da li si ti video moje radove. Da li si video sta se sve radi sa modulom- Pro Koncapt. Mislim jeste prica svako svog magarca hvali ( seti se price iz filma lov na zeleni dijaman - i magarca) ali ja govorim iz licnog iskustva. Ja mogu da uradim kvalitetno model - a sllazemo se da je alat koji koristim mocan (ProE), da ga bacim na masinu i proizvedem. Ti dovodis u pitanje kvalitet ProA u vezi sa povrsima. Evo ako se budem snasao ovde ostavicu dve tri slike pa ti sam odluci da li je pro "toliko" nemocan. U njemu sam radio povrsi za jahte, camce, delove za kola - konkretno spojlere-, gitare (one zaobljene)

pa ti vidi. i to sto se tice Stajla - tako se zove modul. A da ne pricam o ergonomiji do koje sam dolazio standardnim nacinima rada. Samo je pitanje iskustva - u stvari tehnike rada - a ona dolazi iskustvom. Ne zaboravi jos jedna stvar je vazna. Ja uzivam u svom poslu, i sta mislis koliko se trudim da iz ProA onda izvucem , a jos i pevam uz to

Ok malo karikiranje nije na odmet, ali sve sto kazem govorim iz iskustva. Te price oni koriste ovo, i oni su dobri - mozda piju vodu, ali ja govorim iz licnog iskustva, i tu nemam sta da proveravam. Jednom sam bio u firmi koja je kupila UG - zasto - pa zato sto ga ima jedna Amaricka firma koja se bavi slicnim poslom i oni imaju Ug. To je glupost. I dan danas imaju problema sa ........... nije ni vazno. Mislim da tema ne mora pod obavezno da predje u rat - jer ja cenim katiju kao izbor. Skidam kapu, ali ne zelim da iko podcenjuje ProE. Jesmo li se razumeli

he he he Sto se tice rina i maksa - no comment. Ja koristim PTC ProE, AW Studio Tolls i AW Maya programe. Silazak sa konja na magarca mi niposto ne pada na pamet. Smatram da je "sasavo" koristiti auto cad - kad vec mozes proe - sta hocu da kazem. Ako vec postoje ljudi koji rade u prou, ili katiji, zasto onda uciti neke male i smesne programe kao sto je rino, a ne koristiti nesto high end. Valjda se razumemo
PS Dostavicu slike naknadno - kad provalim kako se to radi
Speling