Navigacija
Lista poslednjih: 16, 32, 64, 128 poruka.

Učitavanje forme unapred ili na akciju sa Ajaxom?

[es] :: Javascript i AJAX :: Učitavanje forme unapred ili na akciju sa Ajaxom?

[ Pregleda: 2131 | Odgovora: 6 ] > FB > Twit

Postavi temu Odgovori

Autor

Pretraga teme: Traži
Markiranje Štampanje RSS

danieldulic
Subotica
CitySu team
Subotica

Član broj: 322224
Poruke: 34
*.dynamic.isp.telekom.rs.

ICQ: 443682699
Sajt: www.citysuteam.rs


Profil

icon Učitavanje forme unapred ili na akciju sa Ajaxom?02.09.2014. u 14:27 - pre 71 meseci
Poštovani,

Da li da pozovem u stranici kroz HTML neku formu pa da bude skrivena i onda da je prikažem na određenu akciju? Ili da je pozovem kroz ajax kako nebi opterećivao nepotrebno stranice?

Ukoliko je Vaš predlog ovo drugo, da li neko ima primer kako pristupiti svim poljima u novoučitanoj formi? Pokušavao sam sa on(), ali ne mogu da ispisujem poruke u novim elementima te forme.

Hvala unapred!
Daniel Dulic
 
Odgovor na temu

nemnesic
nemnesic
Software Developer
Vranje Florida

Član broj: 44355
Poruke: 797
67.92.48.*



+62 Profil

icon Re: Učitavanje forme unapred ili na akciju sa Ajaxom?02.09.2014. u 14:43 - pre 71 meseci
Zavisi od toga koliko je velika forma. Ako je "normalne" velicine, onda je sakrij pa je pokazi. Mada ja nikada nisam koristio ovaj drugi nacin - da je loadujem.
 
Odgovor na temu

danieldulic
Subotica
CitySu team
Subotica

Član broj: 322224
Poruke: 34
*.dynamic.isp.telekom.rs.

ICQ: 443682699
Sajt: www.citysuteam.rs


Profil

icon Re: Učitavanje forme unapred ili na akciju sa Ajaxom?02.09.2014. u 14:49 - pre 71 meseci
Neće biti prevelike forme, nego ih ima puno, pa zato.
Daniel Dulic
 
Odgovor na temu

nemnesic
nemnesic
Software Developer
Vranje Florida

Član broj: 44355
Poruke: 797
67.92.48.*



+62 Profil

icon Re: Učitavanje forme unapred ili na akciju sa Ajaxom?02.09.2014. u 15:08 - pre 71 meseci
Ja bi prvo sve stavio tu i sakrio ih. I onda pratis preformance, ali ide previse sporo onda radis 2).
Mada ne verujem da ces imati problem
 
Odgovor na temu

danieldulic
Subotica
CitySu team
Subotica

Član broj: 322224
Poruke: 34
*.dynamic.isp.telekom.rs.

ICQ: 443682699
Sajt: www.citysuteam.rs


Profil

icon Re: Učitavanje forme unapred ili na akciju sa Ajaxom?02.09.2014. u 15:16 - pre 71 meseci
Važi, hvala. :)
Daniel Dulic
 
Odgovor na temu

agvozden
Aleksandar Gvozden
founder
Info-G
Beograd

Član broj: 37813
Poruke: 1108
*.dynamic.sbb.rs.

Sajt: www.gvozden.info


+67 Profil

icon Re: Učitavanje forme unapred ili na akciju sa Ajaxom?03.09.2014. u 09:37 - pre 71 meseci
i ja predlazem da ih imas sakrivene.

ukoliko su ti potrebne na ajax, onda koristi ajaxComplete (posto vidim da koristis jquery, iako to nisi naveo) i tu definises akcije nad ucitanim elementima putem ajaxa

 
Odgovor na temu

danieldulic
Subotica
CitySu team
Subotica

Član broj: 322224
Poruke: 34
*.dynamic.isp.telekom.rs.

ICQ: 443682699
Sajt: www.citysuteam.rs


Profil

icon Re: Učitavanje forme unapred ili na akciju sa Ajaxom?10.09.2014. u 21:21 - pre 70 meseci
AjaxComplete - spašava život. Hvala puno!
Citat:
agvozden: i ja predlazem da ih imas sakrivene.

ukoliko su ti potrebne na ajax, onda koristi ajaxComplete (posto vidim da koristis jquery, iako to nisi naveo) i tu definises akcije nad ucitanim elementima putem ajaxa

Daniel Dulic
 
Odgovor na temu

[es] :: Javascript i AJAX :: Učitavanje forme unapred ili na akciju sa Ajaxom?

[ Pregleda: 2131 | Odgovora: 6 ] > FB > Twit

Postavi temu Odgovori

Navigacija
Lista poslednjih: 16, 32, 64, 128 poruka.