Navigacija
Lista poslednjih: 16, 32, 64, 128 poruka.

Pokretanje skripte preko "form action"

[es] :: PHP :: PHP za početnike :: Pokretanje skripte preko "form action"

[ Pregleda: 1679 | Odgovora: 4 ] > FB > Twit

Postavi temu Odgovori

Autor

Pretraga teme: Traži
Markiranje Štampanje RSS

karlson

Član broj: 324415
Poruke: 29
89.146.165.*



+1 Profil

icon Pokretanje skripte preko "form action"28.07.2014. u 19:12 - pre 72 meseci
pozdrav svima.

pokusavam krenuti sa ucenjem php-a. trebao bih neku bazu, kao konacni rezultat, napraviti.
ali je zapelo na samom pocetku.

moze li mi neko pomoci oko ovih pocetaka. koji je razlog zbog kojeg klik na "submit" ne pokrece "a.php"?

hvala.


Code:

    <form action="a.php" method="post">
        <table border="0">
            <tr>
                <td>Vrsta</td>
                <td><input type="text" name="vrsta" maxlength="13" size="13"></td>
            </tr>
            <tr>
                <td>Sadržaj</td>
                <td> <input type="text" name="sadrzaj" maxlength="30" size="30"></td>
            </tr>
            <tr>
                <td>Autor/izvor</td>
                <td> <input type="text" name="izvor" maxlength="60" size="30"></td>
            </tr>
            <tr>
                <td colspan="2"><input type="submit" value="Dodaj"></td>
            </tr>
        </table>
    </form>
 
Odgovor na temu

karlson

Član broj: 324415
Poruke: 29
89.146.165.*



+1 Profil

icon Re: Pokretanje skripte preko "form action"28.07.2014. u 19:51 - pre 72 meseci
ipak je greska bila u "a.php".
jedna varijabla nije imala ispravno ime...
 
Odgovor na temu

karlson

Član broj: 324415
Poruke: 29
89.146.187.*



+1 Profil

icon Re: Pokretanje skripte preko "form action"29.07.2014. u 08:36 - pre 72 meseci
koju gresku u php-u pravim u vezi klase "fsadrzaj"?

Code:

<style>
h1.fsadrzaj{color:#F00};
</style>

<?php
echo $out1['vrsta']."<br><h1 class='fsadrzaj'>".$out1['sadrzaj'];
?>
 
Odgovor na temu

Gost




Profil

icon Re: Pokretanje skripte preko "form action"30.07.2014. u 10:26 - pre 72 meseci
Code:
.fsadrzaj h1{color:#F00};
 
Odgovor na temu

karlson

Član broj: 324415
Poruke: 29
89.146.167.*



+1 Profil

icon Re: Pokretanje skripte preko "form action"30.07.2014. u 23:36 - pre 72 meseci
dobio sam vec odgovor na drugom podforumu, ali svakako hvala.
greska je bila taj pogresno lociran ";"
 
Odgovor na temu

[es] :: PHP :: PHP za početnike :: Pokretanje skripte preko "form action"

[ Pregleda: 1679 | Odgovora: 4 ] > FB > Twit

Postavi temu Odgovori

Navigacija
Lista poslednjih: 16, 32, 64, 128 poruka.