Navigacija
Lista poslednjih: 16, 32, 64, 128 poruka.

VC sharp i crystalreport

[es] :: .NET :: VC sharp i crystalreport

[ Pregleda: 1534 | Odgovora: 3 ] > FB > Twit

Postavi temu Odgovori

Autor

Pretraga teme: Traži
Markiranje Štampanje RSS

popmilan76

Član broj: 295089
Poruke: 1311
*.dynamic.sbb.rs.



+5 Profil

icon VC sharp i crystalreport28.05.2014. u 10:01 - pre 100 meseci
Imam jednui formu i crystal report,kako da sa forme otvorim crystal report kao preview pomocu koda,i da izmenim neki text object na reportu....
 
Odgovor na temu

popmilan76

Član broj: 295089
Poruke: 1311
*.dynamic.sbb.rs.



+5 Profil

icon Re: VC sharp i crystalreport28.05.2014. u 16:22 - pre 100 meseci
Zna li neko ovo,,,,,
 
Odgovor na temu

Mikelly

Član broj: 16730
Poruke: 389
*.crnagora.net.



Profil

icon Re: VC sharp i crystalreport29.05.2014. u 18:02 - pre 100 meseci
Code:

ReportDocument report = new ReportDocument();

report.Load("~/report.rpt");

ReportObject ro = report.ReportDefinition.ReportObjects["ImePolja"];

(ro as TextObject).Text = "Neki tekst";

report.ExportToStream(ExportFormatType.PortableDocFormat);


Ovo ti je prije renderovanja.

E sad, ako ti treba poslije renerovanja, mislim da to ne moze (mada nisam siguran), ali uvijek mozes nanovo da ga renderujes, kada se stvori potreba za promjenom pomenutog TextObject-a.
 
Odgovor na temu

popmilan76

Član broj: 295089
Poruke: 1311
*.dynamic.sbb.rs.



+5 Profil

icon Re: VC sharp i crystalreport29.05.2014. u 21:42 - pre 100 meseci
hvala brate,ali sam odradio tako sto sam report stavio na formu,pa pomocu koda slicnog tvome,to i uradio.....Hvala, u svakom slucaju,trebace mi ubuduce pomoc u vezi istog...
 
Odgovor na temu

[es] :: .NET :: VC sharp i crystalreport

[ Pregleda: 1534 | Odgovora: 3 ] > FB > Twit

Postavi temu Odgovori

Navigacija
Lista poslednjih: 16, 32, 64, 128 poruka.