Navigacija
Lista poslednjih: 16, 32, 64, 128 poruka.

Vise stampaca u Delphiju

[es] :: Pascal / Delphi / Kylix :: Vise stampaca u Delphiju

[ Pregleda: 2076 | Odgovora: 5 ] > FB > Twit

Postavi temu Odgovori

Autor

Pretraga teme: Traži
Markiranje Štampanje RSS

popmilan76
Programer

Član broj: 295089
Poruke: 1153
*.dynamic.sbb.rs.



+4 Profil

icon Vise stampaca u Delphiju09.01.2014. u 17:08 - pre 78 meseci
Kako u Delphiju 3 i Qreportu 3 da postavim da bude vise stampaca....tj,sada kada idem na setup,pojave se svi printeri,i odaberem neki od stampaca,ali on svakako stampa na onom printeru koji je postavljen kao default printer....Kako da izaberem i stampam izvestaje iz setup printera,abez obzira koji je default printer...
 
Odgovor na temu

salaczr

Član broj: 160654
Poruke: 103
*.dynamic.isp.telekom.rs.



+5 Profil

icon Re: Vise stampaca u Delphiju10.01.2014. u 10:35 - pre 78 meseci
google zna sve!

http://forum.quickreport.co.uk/default.aspx?g=posts&m=334

pozdrav
 
Odgovor na temu

popmilan76
Programer

Član broj: 295089
Poruke: 1153
*.dynamic.sbb.rs.



+4 Profil

icon Re: Vise stampaca u Delphiju10.01.2014. u 11:32 - pre 78 meseci
Video sam ja to,ali kako dalje... ,gde se umece ovaj kod...nista ne razumem....
I hocu da mi taj setup bude,onaj sto imam u ponudi kada kliknem u setup button....tu mi se pojave svi stampaci,ali uvek stampa default....

[Ovu poruku je menjao popmilan76 dana 11.01.2014. u 00:01 GMT+1]
 
Odgovor na temu

popmilan76
Programer

Član broj: 295089
Poruke: 1153
*.dynamic.sbb.rs.



+4 Profil

icon Re: Vise stampaca u Delphiju11.01.2014. u 14:51 - pre 78 meseci
U prethodnom linku,ima ovaj kod.....


You need to find the index of the target printer in the printer.printers array.

targetPrinter := printer.printers.indexof('printer_name');
quickrep1.printersettings.printerindex := targetPrinter;

E,sada kako to da postavim u moj qreport,i gde da stavim to.....ne bih postavljao novi setup printers,vec onaj postojeci....
 
Odgovor na temu

popmilan76
Programer

Član broj: 295089
Poruke: 1153
*.dynamic.sbb.rs.



+4 Profil

icon Re: Vise stampaca u Delphiju24.02.2014. u 13:21 - pre 77 meseci
Nasa sam kod za izbor default printera,dva dugmeta,i jedan listbox...medjutim meni bi trebao da u postojecem box ,kada kliknem na setup,izaberem printer i posle kliknem na stampa,i to je to....Jel ima to parce koda neko i u koji event da ga umetnem...Hvala
 
Odgovor na temu

shablagoo

Član broj: 320631
Poruke: 17
*.dynamic.isp.telekom.rs.



+2 Profil

icon Re: Vise stampaca u Delphiju24.02.2014. u 21:49 - pre 77 meseci
Rešenje:
http://stackoverflow.com/quest...ersetupdialog-starting-printer
 
Odgovor na temu

[es] :: Pascal / Delphi / Kylix :: Vise stampaca u Delphiju

[ Pregleda: 2076 | Odgovora: 5 ] > FB > Twit

Postavi temu Odgovori

Navigacija
Lista poslednjih: 16, 32, 64, 128 poruka.