Navigacija
Lista poslednjih: 16, 32, 64, 128 poruka.

problemi sa 'library not register'

[es] :: .NET :: problemi sa 'library not register'

[ Pregleda: 2995 | Odgovora: 4 ] > FB > Twit

Postavi temu Odgovori

Autor

Pretraga teme: Traži
Markiranje Štampanje RSS

marko000
marko vucinic
Beograd

Član broj: 6501
Poruke: 63
*.mobtel.co.yu



Profil

icon problemi sa 'library not register'14.03.2004. u 22:56 - pre 195 meseci
instalirao sam .net na xp-u,pokrenuo..sve radi..ali kad hocu da napravim novi
c# projekat prijavljuje mi

Library not register

pomoc?
 
Odgovor na temu

degojs

Član broj: 4716
Poruke: 5096



+51 Profil

icon Re: problemi sa 'library not register'15.03.2004. u 02:29 - pre 195 meseci
Šta si tačno instalirao? .NET Runtime, .NET SDK ili Visual Studio.NET?
Commercial-Free !!!
 
Odgovor na temu

marko000
marko vucinic
Beograd

Član broj: 6501
Poruke: 63
195.252.87.*



Profil

icon Re: problemi sa 'library not register'15.03.2004. u 13:24 - pre 195 meseci
instalirao sam visuaul studio .net
kao sto rekoh sve radi ok,cak i c++ projekti ali kad zelim da napravim c# projekat
prijavljuje error
 
Odgovor na temu

bakalov
Aleksandar Bakalov
Zrenjanin

Član broj: 18385
Poruke: 16
212.200.124.*

ICQ: 38101472


Profil

icon Re: problemi sa 'library not register'07.12.2004. u 11:34 - pre 186 meseci
Voleo bih da neko zna odgovor na ovo,
I meni se dešavalo, pokušao sam da registrujem esproj.dll ali ništa
Zbog ovakvih stvari imam loše mišljenje o instalaciji VS.net 2003. Ako nešto nije u redu instalacioni program bi prvo trebalo da to prijavi. Ovako, posle zamorne instalacije u kojoj nema prijavljenih grešaka, VS.net-u se jednostavno neće da otvori projekat. Da, čest problem je i "Dte.olb could not be loaded. Please re-run setup and repair your installation", takođe posle instalacije u kojoj setup ne prijavi ni jednu grešku, da li treba pomenuti da ni repair instalacije ne pomaže.
Rešenje je ručno registrovati dte.olb sa regsvr32. Ne znam šta da mislim, jednom se VS.net instalira i sve je ok, drugi put javi ovako nešto.
 
Odgovor na temu

ntadic
bg

Član broj: 38173
Poruke: 75
62.108.111.*

ICQ: 317199697


Profil

icon Re: problemi sa 'library not register'07.12.2004. u 13:13 - pre 186 meseci
Probajte sa ovom kombinacijom:

- Windows XP SP2
- Visual Studio .NET 2003 Enterprise Architect

Meni radi bez greshke...

I tako...
 
Odgovor na temu

[es] :: .NET :: problemi sa 'library not register'

[ Pregleda: 2995 | Odgovora: 4 ] > FB > Twit

Postavi temu Odgovori

Navigacija
Lista poslednjih: 16, 32, 64, 128 poruka.